Напередодні Євро-2024 на Netflix вийшов документальний фільм про збірну України

Напередодні Євро-2024 на Netflix вийшов документальний фільм «ЕПІЗОДИ: Україна на мундіалі», який є частиною серіалу «ЕПІЗОДИ» від студії KNIFE! Films.

Це наснажлива історія про безпрецедентну участь України в чемпіонаті світу з футболу 2006 року, важкий шлях команди на чолі з Олегом Блохіним, сильних противників та вирішальний матч проти Швейцарії. Автори серіалу — режисер Артем Григорян та продюсер Максим Сердюк. 

У фільмі «ЕПІЗОДИ: Україна на мундіалі» використані архівні матеріали, ексклюзивні інтерв’ю та коментарі безпосередніх учасників тієї історії. Зокрема, в епізоді знялися Андрій Шевченко, Олександр Шовковський, Артем Мілевський, Руслан Ротань, Владислав Ващук, Ігор Циганик, Віктор Вацко, Артем Франков, Святослав Вакарчук, Галина Вініченко та багато інших.

 

«Лімітований прокат фільму в «Планеті кіно» перевищив наші очікування: «Україна на мундіалі» справила саме те драматичне та ностальгійне враження, на яке ми розраховували, а сам прокат довелося продовжити через глядацький попит. Ми щиро сподіваємося, що вихід фільму на Netflix дасть змогу кожному пережити ці емоції та знову повболівати за нашу футбольну збірну», — зазначив Максим Сердюк.

Відтепер подивитися фільм на Netflix і надихнутися на підтримку нашої збірної на Євро-2024, яке проходитиме із 14 червня до 14 липня в Німеччині, зможе кожен українець.

Документальні фільми «ЕПІЗОДИ: Тінь Чорнобиля» про створення культової комп’ютерної гри S.T.A.L.K.E.R. та «ЕПІЗОДИ: Не перемикайтесь» про українське розважальне телебачення нульових також вийшли ексклюзивно на «Київстар ТБ».

Довідка

KNIFE! Films — українська студія, яка створила популярний документальний серіал «СПАЛАХ», а також фільми «Далі» та «Історії українського IT». Також KNIFE! Films анонсувала вихід у широкий прокат документального фільму «Яремчук: Незрівнянний світ краси» про першу українську попзірку.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
26.07.2024 11:00

Маліновський та Трубін зіграли за свої клуби в контрольних поєдинках

В межах підготовки до нового сезону «Дженоа» та «Бен...

25.07.2024 13:17

У США «Арсенал» Зінченка переміг «Борнмут» Забарного

В межах підготовки до нового сезону англійські «Арсенал» О...

28.06.2024 17:15

У 2024 році національна збірна України має провести ще шість поєдинків

Наразі у 2024 році національна збірна України вже провела вісім матчів...

28.06.2024 14:05

Гвардійці збірної України: Ярмоленко збільшив відрив, а Степаненко майже впритул наблизився до Коноплянки

Після червневих товариських та офіційних (у межах Євро-2024) матчів зб...

Підписатися на новини