Товариський матч. Молдова — Україна — 0:4 (текстова трансляція)

Сьогодні у Кишиневі відбудеться контрольний матч збірної України в межах підготовки до поєдинків Євро-2024. Гра проти команди Молдови розпочнеться о 19:00 за київським часом.

90+3 хв. Фінальний свисток арбітра фіксує розгромну перемогу збірної України над командою Молдови! Наші хлопці забили 4 м'ячі в Кишиневі і з гарним настроєм вирушають на Євро-2024!

Фото Дана Балашова

90 хв. Арбітр компенсує 3 хвилини до основного часу другого тайму.

88 хв. Клещенко та Забарний зійшлися в силовому єдиноборстві біля бокової лінії. Без шансів для гравця збірної Молдови.

86 хв. Небезпечний момент Молдови! Ще один сейв від Луніна після удару від Каймакова!

85 хв. Справедливе попередження отримав Конопля за спробу зірвати футболку з гравця молдавської команди.

83 хв. Судаков опинився на газоні після поштовху від Богачука.

81 хв. Дуже сильний і невлучний удар Клещенка на вході до наших володінь! Пощастило нашій команді, що виконання від гравця збірної Молдови залишає бажати кращого.

80 хв. Ярмоленко в один дотик намагався вивести Довбика на ударну позицію, але Бабогло поставив шлагбаум для нашого форварда в штрафному майданчику.

78 хв. Заміна в України. Маліновський виходить на заміну замість Шапаренка! У Молдови ж фінальний відрізок гри проведе на полі Богачук.

76 хв. Небезпечний момент Молдови! А ось і сейв Луніна після удару від Постолакі! Контратака господарів врешті завершилася ударом у площину воріт, проте наш кіпер сказав своє слово.

75 хв. Зубков падає в штрафному молдован, реагуючи на передачу "черпаком" від Довбика, але арбітр вважає, що Кожокару не порушував правила проти нашого гравця.

Фото Дана Балашова

73 хв. Ярмоленко впав на фланзі в боротьбі з двома суперниками. Відмашка від Рябчука, але без жовтої для захисника. Зате гірчичник отримав Андрій за незгоду з рішенням арбітра.

72 хв. Дещо впав темп гри. По рахунку матчу вже все зрозуміло, а українці продовжують догравати матч з позиції сили.

69 хв. Три заміни від Реброва: Бражко, Ярмоленко і Зубков змінюють Степаненка, Циганкова та Мудрика.

67 хв. Серія кутових від молдавської команди не завершилася нічим небезпечним для воріт Андрія Луніна.

65 хв. Шапаренко прикривав м'яч корпусом в єдиноборстві з Кречуном, але зробив це з порушенням правил.

63 хв. Мудрик програв свою дуель футбольному полю, випустивши м'яча на фланзі після класної діагоналі від партнера.

61 хв. Дві заміни у збірній Молдови. Ніколаєску йде з поле, замість нього зіграє Клещенко. А замість Посмака вийшов Мудрак.

60 хв. Молдова провела непогано вертикальну атаку, але фланговий простріл Рябчука було нікому завершувати у штрафному майданчику гостей.

58 хв. Стіне спробував потурбувати Луніна ударом зі штрафного з 20-ти метрів. Вище воріт.

57 хв. Довбик не за правилами зіграв у відборі м'яча проти Бабогло, і це штрафний для господарів.

Фото Дана Балашова

54 хв. ГОЛ! УКРАЇНА! СУДАКОВ! Чергова атака центром і стіночка Судакова з Довбиком завершилася четвертим голом українців! Гол + два асисти від Судакова. Лев матчу вже відомий, можна розходитися по домівках!

51 хв. Небезпечні моменти України! Голкіпер збірної Молдови виконав два сейви після ударів Мудрика та Коноплі!

Фото Дана Балашова

49 хв. ГОЛ! УКРАЇНА! ДОВБИК! Судаков розрізним пасом знайшов в штрафному Довбика, а Артем ударом в ближній кут змусив молдован капітулювати!

47 хв. Степаненко у верховій дуелі отримав по голові від Постолакі. Штрафний для України в центральному колі.

46 хв. Стартує другий тайм! Збірна Молдови відновлює гру з центру поля. У господарів відбулися заміни, на поле вийшли Стіне, Постолакі та Каймаков. В України з початку другого тайму грає Довбик замість Яремчука.

45+2 хв. Перший тайм завершено! Україна домінувала у перші 45 хвилин гри, що вилилося у закономірні взяття воріт команди Молдови від Яремчука та Циганкова!

45 хв. Арбітр компенсував 2 хвилини до основного часу першого тайму.

Фото Дана Балашова

42 хв. ГОЛ! УКРАЇНА! ЦИГАНКОВ! Атака в дотик центральною зоною завершилася стіночкою Циганкова з Судаковим і невідпорним ударом Віктора у дальній нижній кут воріт збірної Молдови!

41 хв. Україна не реалізувала чудову контратаку! Циганков віддав м'яч уперед на Яремчука, той вивів на ударну позицію на Мудрика, але Михайло замість удару вирішив віддати пас на Циганкова, якийсь відверто цього не очікував.

38 хв. Красива багатоходівка вдалася українцям в атаці, але через велику концентрацію гравців господарів у захисті Судакову не вдалося завдати останнього удару по воротах!

36 хв. Небезпечний момент України! Мудрик та Яремчук вивели на ударну позицію Шапаренка, а Микола пробив на техніку до рук голкіпера збірної Молдови!

34 хв. Шапаренко отримав по потилиці в єдиноборстві в центральній зоні від опонента.

33 хв. Циганков не зумів прийняти м'яч в атаці під час діагональної передачі з глибини від партнера. Господарі введуть його ударом від воріт.

30 хв. Зінченко виходить на заміну замість Миколенка у складі збірної України.

29 хв. Невелика пожежа в нашому штрафному закінчується тим, що Миколенко знову опиняється на газоні. Не може Віталій продовжувати цей поєдинок.

28 хв. Небезпечний момент України! Матвієнко відгукнувся на навісну подачу Мудрика з кутового і головою пробиває трохи вище поперечини!

27 хв. Схоже, що ігровий епізод не минувся для Миколенка без наслідків. Шкутильгає Віталій і залишає межі поля в компанії лікаря команди.

26 хв. Кречун у підкаті не дав Миколенку прийняти м'яч на лівому фланзі атаки, вибивши його на кутовий.

24 хв. Поки українці статично контролюють м'яч на половині поля суперників, не поспішаючи форсувати свої атаки.

22 хв. Циганков намагався зльоту впіймати м'яч на ногу після флангового прострілу від Яремчука, але не вдалося Віктору результативно завершити українську вертикальну атаку.

20 хв. Небезпечний момент України! Синьо-жовті провели гостру контратаку, в якій Циганков віддав пас уперед на Яремчука, а його удар з гострого кута воротар парирував на кутовий!

18 хв. Перший кутовий збірної Молдови завершився скидкою у воротарський майданчик, де повним господарем ситуації виявився Лунін.

16 хв. Невдала спроба дальнього пострілу від Степаненка після скидки від Шапаренка. М'яч відверто зрізався з ноги в Тараса.

14 хв. Тепер вже Моцпан, намагаючись першим дістатися до м'яча в захисті, врізається в Судакова. Боляче гравцю збірної Молдови.

13 хв. Поки лишається збірна Молдови в меншості в результаті пошкодження, а господарі намагаються вмикати додаткові швидкості і вигравати більше єдиноборств, щоб частіше перехоплювати м'ячі.

Фото Дана Балашова

10 хв. Зіткнення в центрі поля між Посмаком і Циганковим. Сподіваємося, без негативних наслідків для обох футболістів.

9 хв. Перша акцентована атака молдован, проте Кожокару віддав поспішну передачу у бік Ніколаєску, і гості перехопили м'яч.

7 хв. Яремчук віддав розрізну передачу на фланг на хід Мудрику, а Михайло виконав простріл в штрафний - там, на жаль, нікого з партнерів.

4 хв. Українці прогнозовано діють першим номером у матчі, в якому гості є незаперечними фаворитами. Старт гри виявився вдалим для команди Реброва, але потрібно намагатися збільшити перевагу в рахунку.

Фото Дана Балашова

2 хв. ГОЛ! УКРАЇНА! ЯРЕМЧУК! Оце початок! М'яч перескочив через Бабогло, дістався в штрафному майданчику Яремчука, який потужним ударом не залишив жодних шансів голкіперу!

1 хв. Матч розпочинається! Україна розігрує м'яч з центру поля!

Гравці вітають один одного традиційними рукостисканнями, а ми вже за кілька миттєвостей розпочнемо пряму трансляцію спарингу!

Чарівний акапельний виступ хору з Молдови, який виконав обидва гімни перед стартом поєдинку!

Лунають державні гімни України та Молдови!

Стартові 11-ки Молдови та України під шалену підтримку трибун з'являються з підтрибунного приміщення арені в Кишиневі!

Стадіон "Зімбру" в Кишиневі вже готовий до футбольного дійства! Глядачі очікують на вихід учасників матчу на футбольне поле!

Після двох контрольних ігор у синій формі наші футболісти вийдуть на спаринг із Молдовою у жовтому ігровому комплекті! Подивимось, чи допоможе це підопічним Реброва на мажорній ноті завершити підготовку до фінальної частини Євро-2024!

Українці до цього поєдинку 5 разів зустрічалися з молдованами, і в 3-х зустрічах здобували перемоги. Але головною цікавинкою є те, що в гостьових матчах наша команда ще жодного разу не вигравала - 2:2 у контрольній грі в 1996 році та 0:0 у матчі відбору ЧС-2014!

Сьогоднішня основа Сергія Реброва більшою мірою нагадує стартовий склад синьо-жовтих на спаринг з Німеччиною, однак місце у воротах займає новоспечений переможець Ліги чемпіонів УЄФА у складі мадридського "Реала" Андрій Лунін, а позицію лівого захисника утримуватиме Віталій Миколенко, який остаточно відновився після травми.

Доброго вечора, шановні вболівальники! Сьогодні національна збірна команда України зіграє свій заключний контрольний матч у межах підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи 2024 року! Суперником синьо-жовтих цього разу буде збірна Молдови.

Стартовий склад збірної Молдови: 23. Доріан Райлян, 2. Олег Рябчук, 5. В'ячеслав Посмак, 4. Владислав Бабогло, 14. Артур Кречун, 13. Максім Кожокару, 7. Артур Іоніце, 22. Вадім Раце, 10. Віталій Дамашкан, 8. Нікіта Моцпан, 9. Іон Ніколаєску

Запасні: 1. Ніколай Чеботарь, 3. Дмітрій Мандриченко, 6. Денис Марандич, 11. Міхаїл Каймаков, 12. Крістіан Аврам, 15. Віктор Мудрак, 16. Віктор Стіне, 17. Вірджиліу Постолакі, 18. Серафім Кожокарь, 19. Віктор Богачук, 20. Міхаїл Плетіке, 21. Йоан-Келін Ревенко, 24. Нікі Клещенко, 26. Сергій Плетіке

Стартовий склад збірної України: 23. Андрій Лунін, 16. Віталій Миколенко, 22. Микола Матвієнко, 13. Ілля Забарний, 2. Юхим Конопля, 6. Тарас Степаненко (к), 19. Микола Шапаренко, 10. Михайло Мудрик, 14. Георгій Судаков, 15. Віктор Циганков, 9. Роман Яремчук.

Запасні: 1. Георгій Бущан, 3. Олександр Сваток, 4. Максим Таловєров, 5. Сергій Сидорчук, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 11. Артем Довбик, 12. Анатолій Трубін, 17. Олександр Зінченко, 18. Володимир Бражко, 20. Олександр Зубков, 21. Валерій Бондар, 24. Олександр Тимчик, 25. Владислав Ванат, 26. Богдан Михайліченко.

Офіційна заявка збірної України на матч проти Молдови (за номерами)

1. Георгій Бущан, 2. Юхим Конопля, 3. Олександр Сваток, 4. Максим Таловєров, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 9. Роман Яремчук, 10. Михайло Мудрик, 11. Артем Довбик, 12. Анатолій Трубін, 13. Ілля Забарний, 14. Георгій Судаков, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Володимир Бражко, 19. Микола Шапаренко, 20. Олександр Зубков, 21. Валерій Бондар, 22. Микола Матвієнко, 23. Андрій Лунін, 24. Олександр Тимчик, 25. Владислав Ванат, 26. Богдан Михайліченко.

Відзначимо, що до заявки на гру з Молдовою потрапили всі футболісти, які присутні в заявці нашої національної команди на Євро-2024.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.06.2024 21:12

Фінальний турнір Євро-2024: календар, табло, регламент

Чемпіонат Європи 2024 року проходить в Німеччині із 14 червня до 14 ли...

21.06.2024 20:29

Президент України Володимир Зеленський привітав національну збірну з перемогою над Словаччиною в матчі Євро-2024

Президент України Володимир Зеленський розмістив допис у своєму акаунт...

21.06.2024 19:39

Микола Шапаренко: «Коли ми зрівняли рахунок, це надало команді імпульсу, натхнення»

Півзахисник національної збірної України Микола Шапаренко був визнаний...

Підписатися на новини