Товариський матч. Німеччина — Україна — 0:0 (текстова трансляція)

Сьогодні в Нюрнбергу відбудеться контрольний матч збірної України в межах підготовки до поєдинків Євро-2024. Гра проти команди Німеччини розпочнеться о 21.45 за київським часом.

90+3 хв. Фінальний свисток арбітра, який фіксує нульову нічию у контрольному трилері Німеччини та України! Впевнені, вболівальникам цей матч мав сподобатися, а тренерський штаб Сергія Реброва отримав цінну інформацію напередодні офіційних матчів Євро-2024!

90+2 хв. Шалений сейв від Трубіна, який не дав Ундаву в німецькій контратаці вразити наші ворота!

90+1 хв. Арбітр компенсував 3 хвилини до основного часу другого тайму!

Фото Дана Балашова

90 хв. Небезпечний момент України! Ноєр у ближньому куті відбив близький удар з правої від Ярмоленка!

88 хв. Небезпечний момент України! Ноєр помилився на виході, Довбик вийшов на порожні ворота і забив гол, але Артем, на жаль, опинився в офсайді!

86 хв. Довбик гарно відкрився в контратаці, спробував зігратися із Зубковим у фінальній третині, проте бракувало гравцям української команди взаєморозуміння.

85 хв. І знову Трубін впевнено грає у повітрі, нівелюючи загрозу своїм воротам під час чергового німецького кутового!

82 хв. Трубін кулаками працює у воротарському майданчику під час чергового кутового німців! Продовжують тиснути підопічні Нагельсманна!

80 хв. Заміна України! Конопля йде відпочивати, а під завісу гри Ребров кидає в бій Тимчика!

78 хв. Небезпечний момент Німеччини! Сейв від Трубіна після потужного удару від Фюріха, який завершував затяжну позиційну атаку господарів!

76 хв. Бражко заробляє на собі фол від Мюллера, українці контролюють м'яч у ці хвилини матчу.

Фото Дана Балашова

74 хв. Заміни проводить українська команда. Замість Яремчука виходить Довбик, а замість Шапаренка гратиме Судаков.

73 хв. Конопля налетів на Мюллера в штрафному майданчику, але арбітр не поставив пенальті на користь німецької команди.

71 хв. Павлович змінює Андріха в складі збірної Німеччини. Це дебютний матч для німецького гравця за національну команду.

69 хв. Ярмоленко не прочитав епізод в атаці і не замкнув дальню стійку після гострого флангового прострілу від Зубкова! Можливо, не сподівався Андрій на те, що Ноєр не вийде на перехоплення цього прострілу.

68 хв. Небезпечний момент Німеччини! Трубін намертво забирає м'яча до рук після удару Ундава під час швидкісної німецької контратаки!

67 хв. Кох нейтралізує передачу Забарного з глибини на Яремчука, який пропонує себе в нечастих атаках української команди. Німці вибивають м'яча в аут.

64 хв. Перші заміни від Реброва. Бражко, Ярмоленко і Зубков виходять на поле у складі збірної України!

63 хв. Небезпечний момент Німеччини! Другий шанс у Баєра! Трубін робить сейв у ближньому нижньому куті, вибиваючи м'яча на кутовий!

61 хв. Небезпечний момент Німеччини! Каркас воріт рятує збірну України після небезпечного удару Баєра у верхній ближній кут! Трубін вже не міг врятувати, але пощастило команді Реброва!

59 хв. Потрійна заміна в Німеччини: Нагельсманн кидає на підсилення гри Коха, Мюллера і Баєра.

58 хв. У глухій позиційній обороні змушені діяти з початку другого тайму українці, німці великими силами атакують і намагаються все ж відкрити рахунок у поєдинку, аби потішити місцеву публіку.

Фото Дана Балашова

55 хв. Сваток у карколомному підкаті рятує українців від потенційного голу під час чергової затяжної атаки німців і небезпечного удару від Ундава!

53 хв. Є удар головою по воротах Трубіна від Гавертца після навісної подачі - на щастя, не влучає у площину німецький футболіст!

50 хв. Небезпечний момент Німеччини! П'ятихвилинка перманентного тиску від Манншафт завершилася гострим фланговим прострілом від Мусіали, сейвом Трубіна і вчасною підстраховкою від Коноплі, який не дав Фюріху забити гол!

48 хв. Дуже агресивно розпочали другу половину зустрічі німці, притиснувши нашу команду до своїх воріт. Але невелика пожежа у володіннях синьо-жовтих минула без завершення атаки господарів.

46 хв. Стартує другий тайм контрольної зустрічі Німеччина - Україна! Українці розвели м'яч з центру поля. Маємо дві заміни від німців у перерві: Ундав замінив Віртца, а Фюріх - Гюндогана.

45+1 хв. Ще одна спроба удару від Яремчука, яку в падінні нейтралізував Ноєр! Саме цим епізодом і завершився перший тайм контрольного матчу Німеччина - Україна! Поки без забитих м'ячів!

45 хв. Арбітр компенсував 1 хвилину до основного часу першого тайму!

42 хв. Небезпечний момент Німеччини! Мусіала обігрався коротким пасом з Гюндоганом і технічно пробив у дальній нижній кут - трохи невлучно!

40 хв. Мусіала нейтралізував діагональну передачу Циганкова на Зінченка в атаці, і це кутовий для українців!

Фото Дана Балашова

38 хв. Небезпечний момент України! Циганков запресингував захисника на фланзі, віддав пас в центр штрафного на Яремчука, проте Ноєр здійснив сейв після удару нашого форварда!

36 хв. Не пройшов пас в один дотик у центр від Коноплі під час української атаки. Нечасто українці гостюють на половині поля господарів, проте все ж шукають можливості потурбувати Мануеля Ноєра.

33 хв. Положення поза грою у Бундестім, одразу кілька гравців атаки перебували вище лінії м'яча за українських футболістів.

32 хв. Андріх зі штрафного пробив повз ворота збірної України!

31 хв. Мусіала заробив небезпечний штрафний у метрі від наших володінь! Порушив правила проти Джамала Степаненко.

29 хв. Небезпечний момент Німеччини! Грос пробив вище воріт після класного індивідуального проходу Мусіали з флангу в штрафний майданчик українців!

27 хв. Досить якісно позиційно контролюють м'яча синьо-жовті. Змушені німці перейти до захисної фази в грі.

Фото Дана Балашова

24 хв. Намагаються хлопці Реброва якийсь час потримати м'яча в ногах. Атака гостей, що тривала кілька хвилин, завершилася невдалою спробою удару від Степаненка.

22 хв. Ледве не привіз гостроту своїм воротам Зінченко, який спробував під високим тиском вийти з оборони через пас! Розрядили обстановку його партнери, але буде кутовий.

20 хв. Небезпечний момент Німеччини! Віртц розрядив гармату, змістившись в атаці з лівого флангу в центр! Вище цілі!

19 хв. Конопля в боротьбі за м'яч отримав удар від Трубіна, який кулаками вибивав м'яча після чергового навісу від Бундестім. Потребує допомоги лікарів Юхим.

17 хв. Яремчук програв швидкісну боротьбу Та за м'яч, Йонатан першим встиг до сфери та віддати її назад Ноєру.

15 хв. Небезпечна атака Німеччини! Гюндоган відгукнувся на навісну подачу з флангу, і лише недбале завершення від Ілкая, який пробив коліном, врятувало українців від пропущеного голу!

14 хв. Мудрик вчергове втік у швидкісний рейд на німецьку половину поля, спробував віддати поперечну передачу на Яремчука, який вже пропонував себе на дальній стійці, але план Михайла розкусив Міттельштадт!

Фото Дана Балашова

12 хв. Захисники блокують дальню спробу Віртца, а Степаненко опинився швидше на м'ячі за Гроса, який порушив правила проти нашого капітана.

10 хв. Міттельштадт дальнім ударом з правої не влучив у площину воріт української команди! Від воріт.

8 хв. Українці якісно розбивають німецький високий пресинг через пас, переходячи з оборони в атаку. Підопічні Реброва, схоже, досить впевненими психологічно підійшли до цієї гри.

6 хв. Німці неспішно розвивають свої атаки, розігруючи м'яч по всі ширині ігрового поля. Синьо-жовті намагаються сконцентровано діяти в оборонних діях і не залишати простір для суперників.

4 хв. Небезпечна атака України! Мудрик отримав пас від Шапаренка і втік у контратаку, пробив з рикошетом від захисника, а Циганков другим темпом не зумів поцілити у ворота Ноєра!

3 хв. Німці одразу ж забрали м'яч під контроль, змушуючи українців захищатися з перших миттєвостей поєдинку.

1 хв. Матч розпочався! Німеччина розігрує м'яч з центру поля.

Хвилина мовчання та аплодисментів для вшанування пам'яті екс-гравця збірної Німеччини Бернда Гельценбайна.

Німецька команда сьогодні грає в білому комплекті ігрової форми, а збірна України - в синьому.

Традиційні рукостискання гравців обох команд, капітани Гюндоган та Степаненко вітаються з арбітром зустрічі на передматчевій церемонії вибору м'яча та половини поля. І, звичайно, ж спільне фото команд на фоні банеру Peace - Мир!

Лунають національні гімни України та Німеччини!

Вітаємо учасників матчу, які виходять з підтрибунного приміщення арени в Нюрнбергу! Українці традиційно виходять на черговий футбольний бій обгорнутими в державні прапори!

Лічені хвилини залишаються до стартового свистка арбітра з Австрії Вальтера Альтманна! А команди вже готові з'явитися на смарагдовому газоні стадіону "Макс-Морлок". Українську команду з трибун вітатимуть близько 2500 наших вболівальників!

Матч у Нюрнберзі стане десятим в історії протистоянь збірних Німеччини та України, і синьо-жовтим й досі бракує перемоги над потужним суперником. Були зафіксовані 4 нічиїх, причому в останньому протистоянні команди видали справжній гольовий феєрверк - 3:3!

Контрольні ігри - це можливість для експериментів перед Євро-2024. Сьогодні українці розпочнуть зустріч із німцями з низкою несподіваних тренерських рішень, серед яких позиція Олександра Зінченка у захисті та повернення до ігрового малюнку команди креативного півзахисника Миколи Шапаренка.

Сьогоднішній матч є знаковим для наставника "синьо-жовтих" Сергія Реброва. Саме поєдинком з Німеччиною Ребров розпочав свій тренерський шлях із національною командою, а ще сьогодні Сергій Станіславович відзначає ювілей - 50 років!

Доброго вечора, шановні вболівальники! Сьогодні національна збірна команда України зіграє свій перший контрольний матч у межах підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи 2024 року! Суперником синьо-жовтих є господар континентальної першості та гранд європейського футболу - збірна Німеччини!

Стартовий склад збірної Німеччини: 1. Мануель Ноєр, 4. Йонатан Та, 5. Паскаль Грос, 6. Йозуа Кімміх, 7. Кай Гавертц, 10. Джамал Мусіала, 16. Вальдемар Антон, 17. Флоріан Віртц, 18. Максіміліан Міттельштадт, 21. Ілкай Гюндоган (к), 23. Роберт Андріх.

Запасні: 12. Олівер Бауманн, 15. Александер Нюбель, 22. Марк-Андре тер Штеген, 3. Давід Раум, 9. Браян Груда, 11. Кріс Фюріх, 13. Томас Мюллер, 14. Максіміліан Баєр, 19. Рокко Райтц, 20. Беньямін Генрікс, 24. Робін Кох, 25. Александар Павлович, 26. Деніз Ундав

Стартовий склад збірної України: 12. Анатолій Трубін, 22. Микола Матвієнко, 3. Олександр Сваток, 13. Ілля Забарний, 17. Олександр Зінченко,  2. Юхим Конопля, 6. Тарас Степаненко (к), 10. Михайло Мудрик, 19. Микола Шапаренко, 15. Віктор Циганков, 9. Роман Яремчук.

Запасні: 1. Георгій Бущан, 4. Максим Таловєров, 5. Сергій Сидорчук, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 11. Артем Довбик, 14. Георгій Судаков, 16. Віталій Миколенко, 18. Володимир Бражко, 20. Олександр Зубков, 21. Валерій Бондар, 23. Андрій Лунін, 24. Олександр Тимчик, 25. Владислав Ванат, 26. Богдан Михайліченко.

Офіційна заявка збірної України на матч проти Німеччини (за номерами)

1. Георгій Бущан, 2. Юхим Конопля, 3. Олександр Сваток, 4. Максим Таловєров, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 9. Роман Яремчук, 10. Михайло Мудрик, 11. Артем Довбик, 12. Анатолій Трубін, 13. Ілля Забарний, 14. Георгій Судаков, 15. Віктор Циганков, 17. Олександр Зінченко, 18. Володимир Бражко, 19. Микола Шапаренко, 20. Олександр Зубков, 21. Валерій Бондар, 22. Микола Матвієнко, 24. Олександр Тимчик, 25. Владислав Ванат, 26. Богдан Михайліченко.

Із тих футболістів, які зараз перебувають у таборі збірної України, до заявки не потрапив Віталій Миколенко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
29.06.2024 12:00

Анатолій Трубін: «Дякую всім за підтримку. Готуватимемося та працюватимемо далі»

Воротар збірної України, володар призу «Лев матчу» в поєди...

28.06.2024 10:00

Євро-2024: підсумки виступу національної збірної України у фінальному турнірі

На Євро-2024 тренерський штаб Сергія Реброва дав зіграти 23 футболіста...

27.06.2024 14:00

Олександр Тимчик: «Хочу подякувати нашим уболівальникам, у першу чергу — нашим військовим»

Захисник національної збірної України Олександр Тимчик прокоментував н...

27.06.2024 10:00

УАФ організувала спеціальні перегляди матчів збірної України на Євро-2024 для більше ніж півтисячі дітей

За сприяння УАФ матчі збірної України на Євро-2024 одразу на двох стол...

Підписатися на новини