У Києві відбувся щорічний турнір, присвячений дню народження полковника Ігоря Павлова

28 травня на базі НТК ім. В. Баннікова відбувся щорічній футбольний турнір, приурочений до дня народження фахівця у сфері зв'язку, кандидата технічних наук, доцента, начальника кафедри тактико-спеціальної підготовки полковника Ігоря Павлова, який героїчно загинув у лютому 2015 року, захищаючи незалежність України в зоні проведення антитерористичної операції.

Турнір було організовано за підтримки Української асоціації футболу, Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. У ньому брали участь: команда Національного авіаційного університету, команда Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, команда Інституту спеціального зв'язку та захисту інформації КПІ ім. Ігоря Сікорського, команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Фото прес-служби УАФ

На турнірі були присутні почесні гості: донька полковника Ігоря Павлова — Олена, начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут бригадний генерал Дмитро Романов, перший віцепрезидент Української асоціації футболу Павло Бойчук, колишній гравець національної збірної України й футбольних клубів «Шахтар» та «Дніпро», головний тренер команди «Епіцентр» Сергій Нагорняк, заступник голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Владислав Зволинський.

Фото прес-служби УАФ

За підсумками змагань найкращим воротарем турніру було визнано Олександра Загоробського (ІСЗЗІ), найкращим захисником — Олега Лугового (ВІКНУ), найкращим нападником — Євгена Твердохліба (НАУ), найкращим гравцем став Володимир Куліш (ВІТІ). Командні місця розподілилися наступним чином:

— четверте місце — ВІКНУ ім. Т. Шевченка;

— третє місце — НАУ;

— друге місце — ІСЗЗІ ім. І. Сікорського;

— перше місце — ВІТІ ім. Героїв Крут.

Команди було нагороджено кубками, медалями, грамотами, м'ячами з автографами президента УАФ Андрія Шевченка, футболками збірної України та календарями.

Фото прес-служби УАФ

Також перший віцепрезидент УАФ Павло Бойчук вручив футболку збірної України та мʼяч з автографом Андрія Шевченка начальнику Військового інституту телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут, зауваживши: «Дякую вам, хлопці, за вашу службу та роботу, що ви виконуєте». 

Фото прес-служби УАФ

Приємним сюрпризом стала поява на турнірі гравця національної збірної України та футбольного клубу «Арсенал» (Лондон), члена Виконкому УАФ  Олександра Зінченка, з яким кожна команда мала змогу зробити фото на згадку.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.07.2024 17:48

У Києві відбулися навчальний семінар та атестація для делегатів та офіцерів безпеки УАФ

У четвер, 25 липня, у Будинку футболу відбулися навчальний семінар та...

22.07.2024 17:46

Відбулося жеребкування мінітурніру за право замінити в УПЛ-2024/2025 СК «Дніпро-1» (Дніпро)

Сьогодні, як і анонсувалося, відбулося жеребкування півфінальних пар м...

20.07.2024 15:00

«Інклюзивні футбольні секції» на Київщині

Соціальний проєкт Української асоціації футболу та Київського об&rsquo...

19.07.2024 12:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до села Борщовичі, що на Львівщині

Львівська асоціація футболу продовжує реалізовувати традиційний всеукр...

Підписатися на новини