Перша ліга. «Інгулець» в очній дуелі здолав «Карпати» і став переможцем турніру

На фініші суперництва в другому за рангом футбольному дивізіоні не обійшлося без інтриги.

Футболісти «Карпат», які вважалися фаворитами в боротьбі за перше місце, примудрилися розтринькати велику перевагу в очках і, програвши вчора в Петровому в «золотому» матчі «Інгульцю», змушені були обмежитися другою позицією в таблиці.

Хоча здавалося, для львів’ян все обійдеться, адже основні 90 хвилин закінчилися з потрібним для них рахунком — 1:1. Але в компенсований час півзахисник господарів Сергій Панасенко забив переможний гол — 2:1. Це дозволило підопічним Владислава Лупашка обійти «Карпати» й стати найсильнішою командою ліги.

Після фінального свистка керманич «Карпат» Мирон Маркевич не приховував свого розчарування, уточнивши, що зелено-білим не обійтися без серйозних кадрових змін.

«Інгулець» і «Карпати» із чемпіонської групи напряму підвищилися в класі. Ще зберігають шанси пробитися до еліти «Лівий берег» та «Епіцентр», але для цього їм треба буде перемогти в перехідних матчах команди, які фінішують на 14-му й 13-му місцях в УПЛ.

Що ж до групи вибування, то перше місце посіла «Буковина», яку очолив Валерій Кривенцов, відомий за роботою в «Металісті 1925» та «Зорі». Понизилися в класі «Чернігів-ШВСМ», «Гірник-Спорт» та «Кремінь», а в «Хуста» та «Металурга» попереду перехідні поєдинки з командами, що фінішують на третьому й другому місцях у другій лізі.

Результати матчів і підсумкові таблиці першої ліги

НОВИНИ ПО ТЕМІ
22.09.2024 18:34

Перша ліга. Нестримний «Агробізнес» і вольовий ФК «ЮКСА»

Після 8-го туру в першій лізі визначилися головні претенденти на підви...

12.09.2024 18:00

Перша ліга. «Агробізнес» продовжує своє свято, а «Вікторія» залишається прихованим лідером

У 6-му турі першої ліги дебютну перемогу записав до свого активу &laqu...

07.09.2024 20:18

Перша ліга. Заявка «Епіцентру», безвиграшна серія «Металіста 1925», фіаско «Хуста»

У 5-му турі першої ліги визначальними були кілька матчів, які на фініш...

Підписатися на новини