У Шаргороді, що на Вінничині, стартувала програма FIFA Talent Development Scheme

7-го та 8 травня в місті Шаргород, що на Вінничині, на місцевому стадіоні «Колос» було проведено черговий захід з реалізації проєкту FIFA TDS (FIFA Talent Development Scheme), до якої долучилася Українська асоціація футболу.

Під час підготовки було виявлено чималу зацікавленість дітей-учасників проєкту щодо участі у процесі тестувань. Саме тому захід було проведено протягом двох днів.

Фото АФВО

Отже, 7 травня до проєкту були залучені більш старші дітки (2012—2013 р.н). Цього дня було протестовано 110 діточок із восьми освітніх закладів громади. Заключного дня тестувань фахівці працювали зі 120 діточками 2013—2014 р.н. та молодшими.

Варто відзначити чітку організацію роботи, яку забезпечили представники місцевого організаційного комітету проєкту на чолі з керівником Шаргородськоі міської асоціації футболу Іваном Палієм.

Фото АФВО

Не оминув увагою проект FIFA TDS і голова територіальної громади Володимир Барецький, який у вітальному зверненні до учасників проєкту зазначив важливість заходу та глобальну місію з визначення футбольного потенціалу діточок-учасників.

Фото АФВО

Зауважимо, що в Шаргороді кожного юного учасника сфотографували і внесли його результати до бази УАФ і ФІФА. Юні спортсмени та їхні батьки отримають доступ до своїх даних та зможуть за потреби порівняти їх з іншими. Важливо й те, що УАФ надає на заходи в межах проєкту 60 футбольних м’ячів і п’ять боксів з інвентарем для занять спортом (не лише футболом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
22.07.2024 14:01

Офіційно. Виконком УАФ вирішив, що команда, яка замінить СК «Дніпро-1» в УПЛ, визначиться в перехідному турнірі

22 липня в Будинку футболу відбувся Виконком УАФ, який ухвалив рішення...

18.07.2024 18:00

У Києві пройшли НТЗ арбітрів і семінари інструкторів та спостерігачів УПЛ

Із 12-го до 17 липня в Києві проходили навчально-тренувальний збір арб...

18.07.2024 14:10

Європейські студентські ігри-2024: Україна — із золотом та двома сріблами!

VII Європейські університетські ігри, які у 2024 році приймала Угорщин...

16.07.2024 12:00

«Відкриті уроки футболу» — на підтримку дітей Харківщини

У Валківській громаді, що на Харківщині, із метою психосоціальної підт...

Підписатися на новини