«Відкриті уроки футболу» завітали на Житомирщину

У Житомирській області в межах проєкту «Відкриті уроки футболу» пройшов футбольний фестиваль для дітей, що мешкають у Пулинській громаді.

У межах психосоціальної допомоги дітям військових ЗСУ, дітям ВПО й дітям, постраждалим від війни, Українська асоціація футболу за підтримки УЄФА продовжує проєкт «Відкриті уроки футболу».

До участі в проєкті були залучені учні шкіл Пулинського краю, які під час фестивалю футболу навчалися основним елементам гри у футбол. Дітей делегували Пулинський ліцей, Вацлавпільський ліцей, Новозаводський ліцей, Староолександрівська гімназія, Пулинська ДЮСШ та ІРЦ № 3 м. Житомира.

Фото ЖОАФ

«Традиційно Пулинський край славиться футбольними традиціями. Для нас дуже важливо залучати молодь, дітей до активного способу життя. Приємно, що керівництво селища звернулося із пропозицією щодо проведення заходу.

Бажаю учасникам знайти для себе лише найкраще з уроків футболу. Можливо, у майбутньому хтось із цих дітей буде займатися професійним футболом», — підкреслив під час відкриття заходу голова Житомирської обласної асоціації футболу Руслан Павлюк.

Також на заході був присутній виконавчий директор асоціації Руслан Маєвський та координатори проєкту. Після завершення відкритих уроків футболу всі учасники отримали футбольні мʼячі та спортивний інвентар.

Фото ЖОАФ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.05.2024 12:00

«Відкриті уроки футболу» завітали у Дрогобич, що на Львівщині

На Львівщині відбулися перші цього року заняття в межах традиційного в...

10.05.2024 10:28

На Харківщині відбулися тренінги для юних футболістів у межах проєкту Spirit of Soccer

7 травня для юних футболістів міста Красноград та селища Краснопавлівк...

31.10.2023 09:00

Вадим Костюченко: «Відкриті уроки футболу» виконують важливу місію підтримки дітей, які постраждали від війни»

Завершується цьогорічний сезон спільного соціального проєкту Українськ...

30.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали в Одесу на стадіон «Чорноморець»

26 жовтня на центральній футбольній арені міста Одеса, стадіоні &laquo...

Підписатися на новини