Фінал Vbet Кубку України-2023/2024: передматчева пресконференція за участі представників донецького «Шахтаря»

Головний тренер донецького «Шахтаря» Маріно Пушич разом із голкіпером команди Дмитром Різником виступив на пресконференції напередодні завтрашнього фіналу Vbet Кубку України сезону-2023/2024 з полтавською «Ворсклою».

«Те, що ми дісталися до фіналу, — це дуже хороший шлях. Для нас честь — брати участь у цій великій грі. Так, ми виграли чемпіонат, але пам’ятаємо, що сезон ще триває, і потрібно перемогти завтра. Усі наші емоції будуть у фіналі.

Випередити «Динамо» за кількістю трофеїв? Для нас мотивацією є насамперед виграти фінал і здобути трофей для клубу. Можливо, для когось це важлива деталь, але ми дивимося на трофей і хотіли б виграти цей поєдинок», — сказав Маріно Пушич.

«Попереду, можна сказати, фінальна гра сезону. Хлопці розуміють, що це відповідальний матч. Треба викластися максимально, досягти результату. Ще один трофей? Кожен хоче підняти над головою кубок, порадіти ще раз. Ми одразу ж налаштовувалися на іншу важливу гру, в емоційному плані ми дуже добре готові.

За межами футбольного поля в мене теплі стосунки з гравцями й персоналом «Ворскли». Але коли ми виходимо на поле, то маємо різні завдання, адже ми — дві різні команди. Кожен із нас хоче здобути кубок», — зазначив Дмитро Різник.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
26.07.2024 13:31

Vbet Кубок України-2024/2025. Відбулося жеребкування першого попереднього етапу турніру

Сьогодні, 26 липня в Будинку футболу відбулося жеребкування першого по...

15.05.2024 21:43

Сергій Долганський: «Нам не вистачило концентрації в дрібницях. Усе вирішили ігрові моменти»

Виконувач обов’язків головного тренера полтавської «Ворскл...

15.05.2024 21:05

Кубок України: усі переможці турніру за історію (1992—2024)

Згадуємо всіх переможців Кубку України за 31 сезон в історії турніру....

Підписатися на новини