Відбулося засідання виконавчого комітету Асоціації футболу Миколаївської області

У четвер, 2 травня відбулося засідання виконавчого комітету Асоціації футболу Миколаївської області.

Голова АФМО Олександр Пасічний розпочав зустріч із вітань присутнім та розповів про останні новини УАФ та головної збірної. Також окремо були обговорені проблемні питання в роботі АФМО та найближчі плани асоціації.

Зазначимо, що через службу в лавах Сил оборони України не змогли бути присутніми на засіданні чинні члени Виконкому АФМО Сергій Бойченко, Тарас Кушнір та Олександр Мариненко.

Окремим пунктом засідання стала розбудова дитячого футболу. Олександр Пасічний підкреслив, що дана тема має бути головним пріоритетом для АФМО й регіональних представників у їхній щоденній роботі.

Перший заступник голови АФМО Олександр Балакін продовжив дискусію темою підтримки Сил оборони України. АФМО не припиняє системну допомогу Збройним силам держави, також під егідою асоціації було проведено благодійний матч на підтримку миколаївського тренера Андрія Жовжеренка, який зазнав важкого поранення на фронті. Микола Пихтін підкреслив, що допомога ЗСУ є нагальною потребою і важливою необхідністю роботи АФМО.

Фото АФМО

Зі своїми доповідями виступили наступні спікери. Олександр Мунч прозвітував про проведення зимової першості Миколаївської області у форматі «11х11». Також Олександр Мунч прокоментував поступовий розвиток любительських змагань у форматі «8х8» серед міських та обласних команд. Людмила Діброва доповіла присутнім про початок другого кола чемпіонату області серед дитячих команд та про проведення Кубку голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма серед дитячих команд. Також Сергій Болілий та Віталий Скарлат розповіли про підсумки футзальної першості серед дитячих команд та зимового чемпіонату з футзалу.

Виконкомом АФМО одноголосно прийнято рішення про делегування від Миколаївської області на засідання Асамблеї регіонів УАФ, яке відбудеться найближчим часом, Олександра Балакіна.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
17.05.2024 12:00

Семінар молодіжних лідерів для підтримки дітей, постраждалих від війни

У Києві на базі Державного торговельно-економічного університету пройш...

16.05.2024 10:00

У Золотоноші відбувся унікальний проєкт «Табір Можливостей» для жінок з ампутованими кінцівками

З 5-го до 11 травня в місті Золотоноша проходив унікальний проєкт &laq...

11.05.2024 14:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до Ізмаїлу, що на Одещині

Наприкінці квітня на Центральному стадіоні м. Ізмаїл у межах проєкту У...

10.05.2024 15:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до Ладижина, що на Вінниччині

На футбольному майданчику ладижинського міського стадіону «Аванг...

Підписатися на новини