Пілотний проєкт УАФ із пошуку юних футбольних талантів стартував на Закарпатті

На тересвянському стадіоні «Авангард» близько 180-ти хлопців та дівчат узяли участь у пілотному проєкті УАФ у межах програми FIFA Talent Development Scheme.

Після традиційного виконання Гімну України та вшанування пам'яті полеглих воїнів юних учасників заходу привітали начальник відділу юнацького футболу УАФ Валерій Золотухін та заступник голови Закарпатської асоціації футболу, голова дитячо-юнацького футболу ЗАФ Віктор Качур.

Фото ЗАФ

На урочистому відкритті також були присутні голова Тересвянської ТГ Ігор Грабарь, голова Тячівської районної асоціації футболу Іван Грабар, начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту Тересвянської громади Василь Варга, учителі та батьки майбутніх футболістів.

Родзинкою урочистостей став виступ представників місцевої студії танцю та фітнесу VIVA_DanceFit.

Традиційно на відкритті заходу усі отримали подарунки: школи — футбольний інвентар та м’ячі, а діти — сертифікати й медалі за участь.

Фото ЗАФ

У проєкті взяли участь хлопці та дівчата (8—12 років) із бедевлянського ліцею, тересвянського ліцею ім. В. Бенчака, грушівського ліцею, кривської гімназії, а також вихованці спортивного клубу «Авангард Тересва».

Нагадаємо, у межах пілотного проєкту з реалізації Програми розвитку талантів ФІФА УАФ робить акцент на виявленні молодих талантів шляхом тестування їхніх природних фізичних здібностей та подальшій організаційній підтримці розвитку.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
10.05.2024 17:19

Обрано голову Палати з вирішення спорів УАФ

9 травня в Будинку футболу відбулося перше засідання нового склад...

06.05.2024 10:43

Діти Донеччини — на «Відкритих уроках футболу» на Закарпатті та Львівщині

У Мукачевому на стадіоні ДЮСШ ім. В. Турянчика в межах проєкту Українс...

30.04.2024 10:00

Керецьківських дітей протестували в пілотному проєкті УАФ у межах програми FIFA Talent Development Scheme

Четвертим пунктом пошуку юних футбольних талантів стала Кушниця Керець...

Підписатися на новини