Друга ліга. Вагоме слово легіонерів ФК «ЮКСА» та «Звягеля»

У 25-му турі другої ліги команди із чільної групи свої поєдинки проводили в рідних стінах. Цей фактор неабияк вплинув на перебіг подій у протистояннях.

ФК «ЮКСА» доволі неочікувано легко впорався з «Рухом-2». Знову феєрили бразильські легіонери господарів. Дубль оформив Венді, який із 10-ма забитими м’ячами наблизився до лідерів бомбардирської гонки. Габрієль довів справу до розгрому, а останнє слово було за Антоном Євдокимовим — 4:0.

Своєю чергою норвезький нападник «Звягеля» Джордж Льюїс відкрив рахунок у матчі з «Карпатами-2». На 38-й хвилині він ефектно завершив комбінацію партнерів. Перед перервою відзначився Ян Морговський — у підсумку 2:0.

А сьогодні ще один із лідерів, «Чайка», приймав «Скалу 1911». Господарі впевнено взяли гору — 2:0. У середині першого тайму відзначився Дмитро Шакун, а по перерві гості пропустили після рикошету.

Наостанок відзначимо київський «Локомотив», який здобув другу перемогу поспіль (цього разу — над вінницькою «Нивою» (2:1), яка навесні пригальмувала) і закріпився на 10-му місці. Господарі двічі забили перед перервою, а гості скоротили відставання в рахунку до мінімуму наприкінці гри. Певною втіхою для подолян стало хіба що те, що граючий президент їхнього ФК Артур Загорулько записав до свого активу 16-й гол та лідирує серед бомбардирів.

Турнірна таблиця та бомбардири

НОВИНИ ПО ТЕМІ
28.04.2024 16:30

Друга ліга. Нічия «Дружби» зі «Звягелем» — на користь конкурента

Драматично розгорталися події в центральному матчі 26-го туру «Д...

17.04.2024 16:55

Друга ліга. «ЮКСА», «Дружба» та «Чайка» перемагають, а «Звягель» зміцнює тренерську ланку

Відбулися поєдинки 24-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

13.04.2024 12:00

Друга ліга. ФК «ЮКСА» не скористався нагодою відірватися від переслідувачів

Відбулися поєдинки 23-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

07.04.2024 17:43

Друга ліга. Аргументи ФК «ЮКСА» у Звягелі виявилися вагомішими

У 22-му турі чемпіонату другої ліги сьогодні в епіцентрі уваги були ві...

Підписатися на новини