У Дніпропетровській області за підтримки УАФ та УЄФА пройдуть «Відкриті уроки футболу»

Цієї весни в Дніпропетровській області відбудуться «Відкриті уроки футболу», організовані в межах проєкту Української асоціації футболу Open Fun Football Schools за підтримки УЄФА.

«Відкриті уроки футболу» не лише спрямовані на розвиток футбольної майстерності серед дітей, а й мають ширший соціальний контекст. Організатори покликані забезпечити психосоціальну підтримку дітям, які постраждали внаслідок війни, а також об’єднати їх із місцевими однолітками в межах соціальної інтеграції. Крім того, інклюзивне середовище дозволяє участь дітей незалежно від рівня здібностей, статі та особливих освітніх потреб.

Одним з основних принципів проєкту є філософія масового футболу, яка закликає радіти грі, а не битися за результат за всяку ціну. Учасники також отримають знання з безпеки в умовах війни та підтримку в дотриманні здорового способу життя.

Очікується, що  «Відкриті уроки футболу» відбудуться в місті Дніпро на стадіоні «Олімпійські резерви» 18 травня. Початок — о 8:30.

Асоціація футболу Дніпропетровської області закликає всіх бажаючих долучитися до цього заходу та зробити свій внесок у підтримку соціально вразливих дітей та в розвиток футболу в регіоні.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
30.04.2024 10:00

Керецьківських дітей протестували в пілотному проєкті УАФ у межах програми FIFA Talent Development Scheme

Четвертим пунктом пошуку юних футбольних талантів стала Кушниця Керець...

29.04.2024 12:00

Пілотний проєкт УАФ із пошуку юних футбольних талантів стартував на Закарпатті

На тересвянському стадіоні «Авангард» близько 180-ти хлопц...

26.04.2024 20:17

УАФ звернулася в УЄФА щодо відкликання Андрія Павелка з Виконкому УЄФА

Під час засідання Виконкому УАФ, яке пройшло в Будинку футболу 26 квіт...

Підписатися на новини