Спеціальний проєкт EORE. У Чернівцях у межах Дня волонтера відбувся дитячий футбольний фестиваль

У квітні чернівецька команда тренерів Spirit of Soccer Ukraine стала співорганізатором масштабного проєкту, присвяченого навчанню дітей уникненню вибухонебезпечних предметів та мін.

На базі гімназії № 15 у Чернівцях у межах Дня волонтера тренери провели футбольний фестиваль, активну участь у якому взяли діти різних вікових категорій. Адже саме в цьому навчальному закладі є велика кількість учнів із сімей ТПО (тимчасово переміщених особ. — Прим. ред.), які в майбутньому планують повернутися до рідних домівок на Сході та Півдні України.

Фото ffbuk.org.ua

Разом із тренерами учасники не лише активно та весело провели час, а й долучилися до обговорення надзвичайно важливої теми — загрози вибухонебезпечних предметів і мін та алгоритму дій у разі їхнього виявлення. Основні меседжі навчання були в межах курсу Асоціації саперів України EORE (Explosive ordnance risk education) — ТРИМАЙСЯ ПОДАЛІ, НЕ ТОРКАЙСЯ, КОМУНІКУЙ ТА ПОВІДОМЛЯЙ!

Фестиваль пройшов за сприяння та пiдтримки УАФ, ААФУ, регiональної асоціації футболу та мiжнародної органiзацiї Spirit of Soccer.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
01.05.2024 10:00

Полтава долучилася до «Інклюзивних футбольних секцій»

Ініціатива Української асоціації футболу та Асоціації футболу Полтавщи...

29.04.2024 11:00

Пішов із життя Михайло Фоменко…

29 квітня 2024 року на 76-му році життя помер заслужений тренер Україн...

27.04.2024 13:00

На Івано-Франківщині триває реалізація проєкту УАФ у межах програми FIFA Talent Development Scheme

24 квітня в Пасічянській громаді, що на Івано-Франківщині, у присутнос...

Підписатися на новини