Михайло Мудрик та Георгій Судаков завітали на програму Влади Седан

Учора збірна України вже в повному складі продовжила тренування в іспанській Марбельї, готуючись до півфінального матчу плей-оф відбору Євро-2024 з Боснією і Герцеговиною.

Тим часом гостями програми відомої журналістки Влади Седан, яка виходить на офіційному YouTube-каналі УАФ, стали ще два гравці синьо-жовтих. У четвертому випуску нового проєкту УАФ узяли участь Георгій Судаков та Михайло Мудрик.

«Сьогодні зранку була теорія, потім — робота в залі, відпочили — і на тренування. Повечеряли — і ми тут. На теоретичному занятті розбирали нашу двосторонню гру. У ній, до речі, я забив Нещерету непоганий м'яч, і він одразу ж поїхав із табору збірної (посміхається)... Розбирали матч та обговорювали, як ми плануємо грати з Боснією і Герцеговиною, відштовхуючись від нашої гри. Щодо самого суперника, то я колись грав проти Боснії за команду U-17, а так, якщо чесно, не дивився їхні поєдинки, хіба що останній матч із Португалією, коли вони програли — 0:5. Разом із Михайлом дивилися», — зазначив Георгій Судаков.

«Моя робота в залі — це вже так закарбовано в моєму менталітеті. Я вже не можу без цього, тому що із самого дитинства в мене викарбувалося в голові: треба працювати над собою, і тільки так можна досягти якихось результатів. Щодо роботи із Сергієм Ребровим, то він полюбляє контроль м'яча, але щоб цей контроль був спрямований на створення гольових моментів. Він не любить контроль заради контролю, не бачить у цьому сенсу. Контролюючи м'яч, ти маєш розхитувати оборону суперника, знаходити в ній слабкі місця й використовувати це», — сказав Михайло Мудрик.

Під час програми особлива увага також приділялася проєкту з командою Superhumans Center, всеукраїнського сучасного центру з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни дорослих і дітей. Його метою є збір коштів на спортивні протези для наших поранених захисників.

Нагадаємо, півфінальний матч плей-оф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина — Україна відбудеться 21 березня в місті Зениця й розпочнеться о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.04.2024 11:20

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Михайло Мудрик

У відборі Євро-2024 півзахисник лондонського «Челсі» Михай...

31.03.2024 10:00

Михайло Мудрик заробив пенальті та вилучення для суперника в матчі свого «Челсі» в АПЛ

У поєдинку 30-го туру англійської Прем’єр-ліги «Челсі&raqu...

27.03.2024 11:30

Михайло Мудрик: «Мій гол? Станом на зараз — один із найважливіших у моїй кар'єрі»

Півзахисник збірної України Михайло Мудрик був визнаний уболівальникам...

19.03.2024 12:00

Михайло Мудрик: «У плей-оф потрібно не розкачуватися, а одразу виходити та брати своє»

Півзахисник збірної України Михайло Мудрик поділився очікуваннями від...

Підписатися на новини