Гостями програми Влади Седан стали Георгій Бущан та Микола Шапаренко

Збірна України продовжує тренування в іспанській Марбельї, готуючись до півфінального матчу плей-оф відбору Євро-2024 з Боснією і Герцеговиною.

Учора гостями програми відомої журналістки Влади Седан, яка виходить на офіційному YouTube-каналі УАФ, стали ще два футболісти збірної. До третього випуску нового проєкту УАФ долучилися Георгій Бущан та Микола Шапаренко.

«Сьогодні вранці в нас була дуже легка робота. Був навіть вільний час — трохи прогулялися містом. Марбелья — дуже файне місто. Я тут не вперше, ми з «Динамо» востаннє приїжджали сюди чотири роки тому. А до того щороку були тут на зимових зборах. Мені це місце дуже подобається. Приємно, що сьогодні була така сонячна погода, і прогулянка принесла лише задоволення. Потім було відкрите тренування — приїджали люди з України, які наразі живуть поруч, зокрема діти. Приділили їм трохи уваги, і було просто чудове заняття», — сказав Георгій Бущан.

«Хочу показати себе в таборі національної збірної з найкращого боку. Тренер мене викликав і надав великий шанс себе зарекомендувати. На нинішньому етапі підготовки виділяти когось одного буде неправильно. Усі працюють добре, тож у кожного буде можливість проявити себе», — зазначив Микола Шапаренко.

Під час програми особлива увага також приділялася проєкту з командою Superhumans Center, всеукраїнського сучасного центру з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни дорослих і дітей. Його метою є збір коштів на спортивні протези для наших поранених захисників.

Нагадаємо, півфінальний матч плей-оф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина — Україна відбудеться 21 березня в місті Зениця й розпочнеться о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
06.04.2024 11:00

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Георгій Бущан

У відбірному турнірі Євро-2024 воротар київського «Динамо»...

20.04.2022 12:02

Георгій Бущан: «Ми з хлопцями зробимо все, щоб на обличчях мільйонів українців побачити посмішку»

Голкіпер національної збірної України Георгій Бущан поділився очікуван...

23.09.2021 18:00

Олександр Петраков довикликав до збірної України Георгія Бущана

В.о. головного тренера збірної України Олександр Петраков перевів із р...

30.06.2021 12:02

Георгій Бущан: «Шведи двічі влучили в каркас? У нас теж була стійка й багато моментів...»

Воротар національної збірної України Георгій Бущан прокоментував перем...

Підписатися на новини