Євро-2024. Перед виїздом збірної України до Польщі президент УАФ Андрій Шевченко та головний тренер команди Сергій Ребров узяли участь в оголошенні особливої акції

Сьогодні національна збірна України вечірнім потягом вирушила з Києва до Перемишля, а вже 14 березня розпочне тренувальний процес в іспанській Марбельї. Перед поїздкою гравці й представники тренерського штабу синьо-жовтих зустрілися з пресою на Центральному залізничному вокзалі столиці.

Фото Андрія Ющака

До зустрічі долучився президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко.

«Хочу привітати нашу збірну й побажати їй гарно підготуватися до дуже важливих матчів. Бажаю нашим гравцям натхнення і сил! А вони мають виконати відповідальне завдання: вийти на європейську першість. Хочу також привітати юнацьку збірну U-17, яка вийшла на Євро-2024, що відбудеться на Кіпрі», — сказав Андрій Шевченко.

Фото Андрія Ющака

Також президент УАФ анонсував початок спільного збору з командою Superhumans Center, всеукраїнського сучасного центру з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни дорослих і дітей. Його метою є збір коштів на спортивні протези для наших поранених захисників, і Андрій Шевченко закликав усіх долучитися до цієї акції.

Фото Андрія Ющака

Надалі слово взяв головний тренер збірної України Сергій Ребров.

«Я вдячний президентові УАФ, який прийшов сюди підтримати наших хлопців. Також я вдячний усім, хто буде за нас уболівати, адже це дуже важливі матчі. Я впевнений у наших силах, впевнений у наших хлопцях і ми зробимо все, щоб виконати завдання, що перед нами поставлене.

Ми не збиралися майже чотири місяці. Для хлопців дуже важливо зустрітися і знову побачити один одного. Щодо травми Віктора Циганкова, то в нашому таборі 28 футболістів, тож у будь-якому разі ми плануємо серйозно готуватися. Але, звичайно, будемо дуже раді, якщо Віктор нам допоможе», — сказав керманич синьо-жовтих.

Фото Андрія Ющака

Участь у пресконференції також узяли гравці збірної України — воротар Георгій Бущан та півзахисник Володимир Бражко, що вперше викликаний до головної команди країни.

«Щоразу, коли я приїжджаю на збір національної команди, то відчуваю дуже гарні емоції. Я радий бачити всіх хлопців. Ми розуміємо всю важливість поєдинку з Боснією і Герцеговиною і хочемо на зборі добре підготуватися. Всі ми воліємо втілити нашу мрію в життя і вийти на чемпіонат Європи. Я також закликаю всіх долучатися до збору, який анонсував Андрій Шевченко», — сказав Георгій Бущан.

Фото Андрія Ющака

«Щасливий тим, що мене викликали до головної команди країни. Мені дуже хочеться в ній закріпитися. Також хочу закликати наших уболівальників підтримувати нас. Ми дужемо хочемо вийти на Євро й порадувати всю країну», — додав Володимир Бражко.

Нагадаємо, півфінальний матч плей-оф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина — Україна відбудеться 21 березня в місті Зениця й розпочнеться о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.05.2024 16:45

Сергій Ребров оголосив склад національної команди України на підготовчий збір і товариські матчі перед Євро-2024

Головний тренер національної команди України Сергій Ребров оголосив ск...

09.05.2024 12:00

Остання можливість купити квитки на Євро-2024 для вболівальників!

Триває продаж квитків на матчі Євро-2024, що відбудеться в період із 1...

07.05.2024 18:00

Календар Євро-2024: усі матчі, терміни, стадіони

У фіналі плей-оф відбору Євро-2024 у Вроцлаві збірна України переграла...

07.05.2024 12:10

Купуй квитки на контрольний матч між національними збірними Польщі та України!

7 травня стартує продаж квитків на товариський матч у межах підготовки...

Підписатися на новини