У Києві відбувся заключний семінар для арбітрів другого року навчання НШФА

Учора, 9 лютого, у Будинку футболу відбувся заключний семінар для арбітрів другого року навчання Національної школи футбольних арбітрів, яка за Конвенцією УЄФА керується Комітетом арбітрів УАФ.

Із початку 2023 року навчання в НШФА проходили понад 100 найкращих молодих арбітрів з усієї України, але до заключного семінару дійшло тільки 20 суддів, які успішно склали всі тестування протягом року — як теоретичні (включно з англійською мовою), так і різноманітні практичні (фітнес-тести ФІФА, проведення матчів аматорських, студентських змагань та ДЮФЛ).

Фото Павла Кубанова

Перед початком навчального заходу голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі привітав слухачів школи та наголосив на необхідності безперервної підготовки навіть у період міжсезоння. УАФ приділяє дуже велику увагу майбутнім арбітрам, тому найкращі слухачі курсу найближчим часом матимуть шанс проявити себе у змаганнях серед команд U-19 Прем’єр-ліги.

На учасників семінару чекали виступи заступника голови КА УАФ та керівника школи Сергія Лисенчука, а також лекторів асоціації Віктора Дерда й Леоніда Ярмолинського.

Фото Павла Кубанова

Після завершення семінару під час підбиття підсумків року було зазначено, що Україна багата на молоді таланти, й успіх приходить тільки завдяки титанічним зусиллям і бажанню розвиватися. І завдяки ЗСУ та УАФ, незважаючи на складну ситуацію в країні, у Будинку футболу 2024 року буде проведено ще кілька робочих семінарів із найперспективнішими українськими рефері.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
08.05.2024 10:00

100 днів роботи нової команди УАФ: перші кроки та результати

25 січня делегати Конгресу Української асоціації футболу одноголосно о...

07.05.2024 10:00

У Золотоноші, що на Черкащині, запрацював табір для жінок з ампутацією нижніх та верхніх кінцівок MAXIMUM

6 травня на Черкащині в місті Золотоноша розпочався табір для жінок з...

05.05.2024 10:34

Відбулося засідання виконавчого комітету Асоціації футболу Миколаївської області

У четвер, 2 травня відбулося засідання виконавчого комітету Асоціації...

02.05.2024 12:10

У Києві відбувся семінар арбітрів та асистентів арбітра змагань ПФЛ України (друга ліга)

1 травня в Будинку футболу та на полях НТК ім. В. Баннікова відбувся с...

Підписатися на новини