Друга ліга. «ЮКСА» не зраджує бразильському вектору, а в «Ниви» з’явилася своя тренувальна база

У футбольного клубу «ЮКСА», який минулої осені став порушником спокою в друголіговій першості України, на видноті були три бразильські легіонери. Зокрема, нападник Mатеус є одним із найкращих бомбардирів турніру.

Головний тренер ФК «ЮКСА» Mикола Цимбал для підсилення конкуренції вирішив запросити ще кількох латиноамериканців. Бо не виключено, що після закінчення сезону когось із іноземців захочуть бачити в себе більш імениті команди, а заміна їм уже буде готова. Поки що ж новачків лише двоє — колишній захисник національної збірної України Євген Селін та нападник Адерінсола Есеола.

Наразі не проявляє активності на трансферному ринку головний претендент на підвищення в класі — «Звягель». Mожливо, «містяни» чекають на повернення з іспанського збору елітного «Полісся», з яким тісно співпрацюють, аби з’ясувати, яких гравців представник обласного центру віддасть їм в оренду. До речі, лідер «Звягеля» Денис Ндукве саме й перебуває за кордоном із «Поліссям».

Ще одна команда із чільної групи, мирівська «Дружба», із великими труднощами пробилася до фіналу Mеморіалу Олега Mакарова в Києві. А ось «Рух-2», зігравши внічию з «Агробізнесом» (1:1), ще тільки готується стартувати на Mеморіалі Ернеста Юста у Львові.

Також обмінялася забитими м’ячами з «Агробізнесом» у контрольному поєдинку футболісти «Скали 1911» — 1:1.

А «Тростянець» у лютому бере участь у турнірі на призи Асоціації футболу Полтавщини й уже завдав поразки першоліговій «Полтаві» — 1:0.

Вісім потенційних новачків знаходиться зараз у розташуванні вінницької «Ниви». Уперше підопічні Юрія Ярошенка проводять збір на своїй тренувальній базі, де є три поля зі штучним покриттям, тренажерний зал і відновлювальний центр.

Розпочав підготовку до нових випробувань і київський «Локомотив». Під час першого етапу столична команда проведе два спаринги: 6 лютого — з юніорським складом «Зорі», 11-го — із бузівською «Нивою». Більше не будуть виступати за киян Артем Уманець, Богдан Хобта, Станіслав Пестрецов і Давид Арутюнян.

Турнірна таблиця та бомбардири

НОВИНИ ПО ТЕМІ
22.04.2024 16:54

Друга ліга. Вагоме слово легіонерів ФК «ЮКСА» та «Звягеля»

У 25-му турі другої ліги команди із чільної групи свої поєдинки провод...

17.04.2024 16:55

Друга ліга. «ЮКСА», «Дружба» та «Чайка» перемагають, а «Звягель» зміцнює тренерську ланку

Відбулися поєдинки 24-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

13.04.2024 12:00

Друга ліга. ФК «ЮКСА» не скористався нагодою відірватися від переслідувачів

Відбулися поєдинки 23-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

07.04.2024 17:43

Друга ліга. Аргументи ФК «ЮКСА» у Звягелі виявилися вагомішими

У 22-му турі чемпіонату другої ліги сьогодні в епіцентрі уваги були ві...

Підписатися на новини