До дня Збройних сил України в Києві відбувся матч між командами УАФ та військовослужбовців 112-ї окремої бригади ТрО ЗСУ

У вівторок, 5 грудня, на футбольному полі НТК ім. В. Баннікова пройшов товариський матч між командами УАФ та 112-ї бригади територіальної оборони ЗСУ, приурочений до загальнонаціонального свята — Дня Збройних сил України, який країна відзначає вже сьогодні.

До відкриття урочистого заходу долучилися перші віце-президенти Української асоціації футболу Вадим Костюченко, Олег Протасов, Анатолій Демяненко та Олексій Михайличенко, а також заступник командира 112-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Андрій Зубов.

Фото Павла Кубанова

«Дуже приємно відзначати разом із вами це важливе для всієї країни свято на футбольному полі. Від гравців та тренера національної збірної команди України, від усієї футбольної громади ми вітаємо Збройні сили України! Завдяки вашій незламній волі країна має можливість грати у футбол. Проходять змагання чемпіонатів УПЛ та ПФЛ, наші команди представлені в європейських турнірах, а національна збірна має шанси пробитися на Євро-2024. 

Фото Павла Кубанова

Поки що, на жаль, українські команди змушені проводити свої домашні матчі за кордоном, але впевнений, що ви зробите все можливе, щоб вони повернулися на рідні стадіони», — звернувся до українських захисників перед початком товариської зустрічі Вадим Костюченко. 

Фото Павла Кубанова

Керівники УАФ подарували військовослужбовцям футбольні м’ячі та сувеніри. Своєю чергою Андрій Зубов передав відзнаку 112-ї бригади ТрО для національної асоціації та висловив впевненість, що українські воїни нищитимуть ворогів на фронті, а українські збірні перемагатимуть своїх суперників на футбольних полях. Також усі учасники зробили спільне фото на честь святкової події.

Фото Павла Кубанова

Сам поєдинок пройшов у форматі «9 на 9» із двома таймами по 20 хвилин. Команда УАФ втілила свою ігрову перевагу в першому таймі в три забиті м’ячі, натомість збірна 112-ї окремої бригади територіальної оборони не реалізувала низку гольових моментів. 

Фото Павла Кубанова

Ситуація змінилася після перерви, коли збірна військовослужбовців врешті двічі вразила ворота команди УАФ. У підсумку основний час матчу завершився з рахунком 4:2 на користь команди УАФ. Післяматчева ж серія пенальті ознаменувалася дружньою нічиєю — 3:3!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
26.07.2024 17:00

Українська арбітриня працюватиме на фінальному матчі Євро-2024 (WU-19)

На фінальному матчі Євро-2024 (WU-19) Іспанія — Нідерланди, який...

26.07.2024 09:40

«Інклюзивні футбольні секції» у Вінниці

Максим Ч. навчається у Вінницькій спеціальній школі для дітей з поруше...

24.07.2024 13:00

Луцьк бере участь у проєкті UEFA PLAYMAKERS

У Луцьку успішно реалізується проєкт UEFA PLAYMAKERS, який впроваджуют...

23.07.2024 16:00

Проєкт UEFA PLAYMAKERS працює в Коростені

Коростень, що на Житомирщині, став одним із центрів проєкту UEFA PLAYM...

Підписатися на новини