Перша ліга. «Інгулець» пригальмував, чим і скористався «Маріуполь»

На фініші першого етапу знову з'явилася інтрига в боротьбі за потрапляння в чільну десятку.

У групі «А» за підсумками 14-го туру зміцнили свої позиції «Агробізнес» та «Епіцентр». Футболісти з Волочиська в гостях перемогли своїх земляків із «Поділля» (1:0) і стрибнули на друге місце. Допомогла їм у цьому й «Буковина», що дала бій одному з лідерів — бузівській «Ниві», якій останнім часом бракує стабільності. Бомбардир буковинців Василь Палагнюк оформив дубль і врятував господарів від поразки — 3:3.

Спуртувало й «Прикарпаття», яке здобуло другу звитягу поспіль, узявши гору в Хусті — 2:1. І знову не пішов із поля без свого гола іванофранківець Андрій Хома, який упевнено лідирує серед бомбардирів своєї групи з 11-ма забитими м’ячами.

А в групі «Б» пригальмував «Інгулець». Хоча в дебюті протистояння з ФСК «Маріуполь» все ніби складалося добре для петровців. Уже на 10-й хвилині господарі здобули право на пробиття пенальті, проте Артем Сітало схибив. А вже в наступній атаці гостей Дмитро Пентелейчук вправно зіграв на добиванні — 1:0.

У другому таймі ігрова перевага «Інгульця» сумнівів не викликала, але маріупольці біля своїх володінь не помилялися. «Маріуполь», схоже, стає незручним суперником для петровців, адже й у першому колі він не програв фавориту.

У сьогоднішніх матчах «Карпати» очікувано розтрощили аутсайдера, «Металіст», тричі змусивши капітулювати воротаря харків’ян (3:0), а «Полтава» перервала серію невдач, узявши гору над «Кременем» (4:1).

Результати матчів і турнірні таблиці першої ліги

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.05.2024 17:20

Перша ліга. Переможець визначиться в Петровому

У 9-му турі чемпіонської групи першої ліги могла достроково визначитис...

12.05.2024 16:10

Перша ліга. Залишилося визначити найсильнішу команду дивізіону

Із чималими труднощами даються звитяги лідеру — «Карпатам&...

04.05.2024 16:43

Перша ліга. Амбітні плани не тільки у «Карпат», а й в «Інгульця»

Коли сьогодні футболісти «Інгульця» виходили  на поле...

28.04.2024 16:00

Перша ліга. «Карпати» — в УПЛ, «Інгулець» — на підході

Як і очікувалося, футболісти «Карпат» достроково здобули п...

Підписатися на новини