Координаційний штаб Української асоціації футболу продовжує свою гуманітарну місію

У вересні спільно з Харківською обласною асоціацією футболу та Благодійним фондом «Ангел ЮА» Координаційним штабом УАФ було надано гуманітарну допомогу найбільш постраждалим мешканцям Куп’янського району Харківської області.

Особи, що терміново виїхали з найбільш небезпечних громад району та опинилися в дуже скрутній життєвій ситуації, навіть без самих необхідних речей, отримали одяг та взуття, а діти, крім цього, — футбольну форму й м’ячі.

 

Вдячність УАФ за співпрацю висловив керівник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін: «Понад чотири тисячі мешканців нашого району змушені були залишити свої домівки останнім часом унаслідок посилення артилерійських обстрілів агресором населених пунктів нашого району. Люди залишилися не те що без даху над головою, а без самих елементарних речей. Завдяки наданій нам гуманітарній допомозі від Української асоціації футболу ми змогли забезпечити родини переміщених осіб одягом та взуттям. Ми дуже цінуємо те, що робила й продовжує робити футбольна спільнота України на гуманітарному поприщі. Разом до перемоги! Кожен на своєму фронті!»

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.02.2024 09:00

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 14.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

13.02.2024 09:16

Генеральний штаб ЗС України: оперативна інформація щодо російського вторгнення (станом на 6:00 13.02.2024)

До вашої уваги — оперативна інформація Генерального штабу Збройн...

Підписатися на новини