Георгій Судаков: «Дуже великий тиск, коли граєш на «Сан-Сіро» у присутності 60 тисяч уболівальників»

Півзахисник національної збірної України Георгій Судаков прокоментував поразку в матчі відбору Євро-2024 проти команди Італії (1:2).

«Зараз немає сенсу шукати якихось виправдань — треба працювати. В італійців так само була гра три дні тому. Тож немає сенсу щось казати про відновлення.

Моя прикра помилка — я не підібрав шипи… Перший гол італійців сильно вплинув на подальшу гру. Але ми грали достатньо непогано, Сергій Станіславович нас похвалив. Ми робили все від себе залежне. Звичайно, було дуже важко. За такої підтримки на «Сан-Сіро» проти такої команди дуже непросто грати.

Як бачите, на такому рівні подібних помилок не пробачають. Однієї помилки достатньо, щоб суперник забив гол. Хочу вибачитися перед партнерами по команді, уболівальниками, тому що на такому рівні я не маю припускатися таких помилок. Дрібниць у футболі не буває.

Ми розуміємо, що нам треба додавати багато в чому, працювати. Будемо вірити, що в нас є всі шанси вийти з групи. У нас попереду ще три матчі, тож готуємося до них.

Володіння м’ячем у матчах із такими суперниками? Усе можливо, насамперед це залежить від голови, менталітету. Дуже складно грати проти Англії чи Італії, адже на перше місце виходить ім’я збірної, вони одразу починають володіти ініціативою.

Дуже великий тиск, коли граєш на «Сан-Сіро» у присутності 60 тисяч уболівальників. Дуже високий пресинг із боку господарів», — вважає Георгій Судаков.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.04.2024 14:00

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Георгій Судаков

У відборі Євро-2024 півзахисник донецького «Шахтаря» Георг...

19.03.2024 15:00

Михайло Мудрик та Георгій Судаков завітали на програму Влади Седан

Учора збірна України вже в повному складі продовжила тренування в іспа...

Підписатися на новини