У Мілані пройшла офіційна зустріч представників УАФ та ІФФ

У Мілані, де відбувся кваліфікаційний матч Євро-2024 Італія — Україна, пройшла офіційна зустріч делегацій Української асоціації футболу та Італійської федерації футболу, в якій узяв участь Посол України в Італійській республіці Ярослав Мельник.

Фото прес-служби УАФ

Від УАФ участь у зустрічі взяли перші віце-президенти Олексій Михайличенко та Вадим Костюченко, а також заступник генерального секретаря Ігор Грищенко. Італійську делегацію очолювали президент Італійської федерації футболу, віце-президент УЄФА Габріеле Гравіна та генеральний секретар Італійської федерації футболу Марко Брунеллі.

Фото прес-служби УАФ

Під час зустрічі представники УАФ подякували італійцям за допомогу під час повномасштабного вторгнення росії в Україну загалом і, зокрема, за футбольну співпрацю, яка зміцнилася після лютого 2022 року. Окремо представники УАФ попросили керівників італійської федерації передати подяку футбольним клубам Італії за те, що вони в перші місяці російського вторгнення приймали на своїх базах українські дитячо-юнацькі футбольні команди. Також обговорювалося питання подальшого співробітництва між Україною та Італією в розвитку дитячо-юнацького футболу, організації та спільному проведенні різнопланових соціальних проєктів.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.05.2024 13:02

У Шаргороді, що на Вінничині, стартувала програма FIFA Talent Development Scheme

7-го та 8 травня в місті Шаргород, що на Вінничині, на місцевому стаді...

09.05.2024 14:00

Проєкт FIFA TDS розпочав свій шлях на теренах Вінничини

2 травня група фахівців проєкту FIFA TDS завітала в містечко Вороновиц...

02.05.2024 10:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до Сміли, що на Черкащині

Наприкінці квітня школярів м. Сміла зібрав на стадіоні «Юність&r...

25.04.2024 12:00

В Івано-Франківській області продовжили реалізацію проєкту УАФ

Івано-Франківська обласна асоціація футболу продовжила реалізацію проє...

Підписатися на новини