Перша ліга. «Карпатам» та «Інгульцю» байдуже, де вигравати

Команди, які очолював Мирон Маркевич, завжди відзначалися передусім надійною обороною. І коли досвідчений фахівець після тривалої перерви знову став біля керма зелено-білих, він одразу ж подбав про міцність захисту.

От і в 7-му турі у Волочиську львів’яни зберегли свої володіння недоторканими. Наприкінці першого тайму у ворота господарів двічі призначалися пенальті: перший Павло Полегенько реалізував, а в епізоді з другим голкіпер «Агробізнесу» Андрій Попович виграв дуель у бразильця Ігора Невеса.

Після перерви м’ячем частіше володіли господарі, проте до гольових моментів справа не доходила. Головний тренер подолян Олександр Чижевський пояснив це тим, що в команді немає чистого нападника, от і виникли проблеми з реалізацією.

«Карпати» здобули третю перемогу поспіль, цього разу з рахунком 1:0, і зміцнили своє чільне положення у групі «А», оскільки їхній основний конкурент, бузівська «Нива», неочікувано втратив сьогодні очки в протистоянні з «Хустом» (2:2).

Також на виїзді, у Кременчуці, відсвяткував перемогу й лідер групи «Б» — «Інгулець». Перед поєдинком із «Кременем» після дискваліфікації повернувся в стрій бомбардир Артем Сітало, який і відкрив рахунок. А останнє слово було за захисником гостей Михайлом Шершнем, який влучно пробив здалеку — 2:0. До речі, свого часу він захищав кольори саме «Кременя».

Результати матчів і турнірні таблиці першої ліги

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.05.2024 17:20

Перша ліга. Переможець визначиться в Петровому

У 9-му турі чемпіонської групи першої ліги могла достроково визначитис...

12.05.2024 16:10

Перша ліга. Залишилося визначити найсильнішу команду дивізіону

Із чималими труднощами даються звитяги лідеру — «Карпатам&...

04.05.2024 16:43

Перша ліга. Амбітні плани не тільки у «Карпат», а й в «Інгульця»

Коли сьогодні футболісти «Інгульця» виходили  на поле...

28.04.2024 16:00

Перша ліга. «Карпати» — в УПЛ, «Інгулець» — на підході

Як і очікувалося, футболісти «Карпат» достроково здобули п...

Підписатися на новини