Новини з табору збірної України: відновлення та переїзд до Мілана

Наступного ранку після матчу з Англією збірна України діяла за своїм звичним графіком: о 9.30 — сніданок, о 10.45 — виїзд на тренування, що стало заключним на цьому етапі збору.

На вже майже рідному полі «Fair Play-Арени» синьо-жовті були розділені тренерським штабом на дві групи. Хлопці, які зіграли вчора тайм і більше, виконували відновлювальні вправи, за бажанням можна було здійснити пробіжку навколо поля. Головне завдання для учасників суботнього поєдинку — відновитися після виснажливої гри. У цій же групі був і Микола Матвієнко, який учора був замінений у перерві. Оборонець почувається нормально та працює разом із командою. А от Олександр Тимчик сьогодні вранці залишив розташування збірної, оскільки не встигає підготуватися до матчу з італійцями, відтак продовжить реабілітацію в клубі.

Фото Павла Кубанова

Решта команди спочатку працювала з тренером із фізпідготовки Віталієм Кулибою, виконуючи вправи на прискорення та контроль м’яча й координацію. Після цього, уже під керівництвом головного тренера, хлопці працювали у квадраті, виконували завдання в межах ігрових серій, а також змагалися в станціях. Цей елемент тренування на швидкість, спритність та координацію завершувався двома ударами по воротах, при цьому наставник вів лік успішним ударам, тож змагальний ефект був відчутним. 

Фото Павла Кубанова

Після тренування синьо-жовті пообідають у готелі, після чого залишать гостинний заклад у Тшебниці, який за вісім днів став для них справжньої домівкою. Привітний персонал зробив усе, аби українці не мали потреби ні в чому й почувалися як удома.

Фото Павла Кубанова

Виліт чартеру з Вроцлава до Мілана призначено на післяобідній час, а вже за дві години польоту синьо-жовті мають приземлитися у столиці Ломбардії. Сьогодні у програмі роботи збірної — завершення відновлювального процесу, а завтра — уже передматчеве тренування: графік ігор кваліфікації Євро-2024 не залишає часу на відпочинок.

Новий робочий тиждень збірна розпочне з офіційної вечірньої сесії на стадіоні «Сан-Сіро», яка стартує о 19.00 за центральноєвропейським часом. За півгодини до цього головний тренер Сергій Ребров та один із гравців зустрінуться з медіа в конференц-залі арени.

Склад національної збірної України

Воротарі: Георгій Бущан («Динамо» Київ), Анатолій Трубін («Бенфіка» Лісабон, Португалія), Андрій Лунін («Реал» Мадрид, Іспанія).

Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля (обидва — «Шахтар» Донецьк), Денис Попов («Динамо» Київ), Віталій Миколенко («Евертон» Ліверпуль, Англія), Ілля Забарний («Борнмут», Англія), Сергій Кривцов («Інтер» Маямі, США), Богдан Михайліченко («Динамо» Загреб, Хорватія).

Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Віталій Буяльський, Олександр Караваєв (усі — «Динамо» Київ), Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков, Єгор Назарина (усі — «Шахтар» Донецьк), Олександр Піхальонок («Дніпро-1» Дніпро), Олександр Зінченко («Арсенал» Лондон, Англія), Віктор Циганков («Жирона», Іспанія), Михайло Мудрик («Челсі» Лондон, Англія), Сергій Сидорчук («Вестерло», Бельгія).

Нападники: Роман Яремчук («Валенсія», Іспанія), Артем Довбик («Жирона», Іспанія), Владислав Ванат («Динамо» Київ).

Резервний список: Олександр Сваток («Дніпро-1» Дніпро), Арсеній Батагов («Зоря» Луганськ), Данило Сікан («Шахтар» Донецьк).

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
09.05.2024 12:00

Остання можливість купити квитки на Євро-2024 для вболівальників!

Триває продаж квитків на матчі Євро-2024, що відбудеться в період із 1...

07.05.2024 18:00

Календар Євро-2024: усі матчі, терміни, стадіони

У фіналі плей-оф відбору Євро-2024 у Вроцлаві збірна України переграла...

07.05.2024 12:10

Купуй квитки на контрольний матч між національними збірними Польщі та України!

7 травня стартує продаж квитків на товариський матч у межах підготовки...

06.05.2024 13:00

Під час Євро-2024 національна збірна України розміщуватиметься поблизу Франкфурта

Під час фінального турніру Євро-2024 збірна України базуватиметься в м...

Підписатися на новини