Євро-2024. Новини з табору збірної України: приїзд великої групи легіонерів

Другий день збору в Польщі національна збірна України розпочала з фітнес-заняття, поділившись на дві групи.

Напередодні ввечері до табору синьо-жовтих прибули «британці» Віталій Миколенко, Михайло Мудрик і Ілля Забарний та новоспечений «іспанець» Роман Яремчук, тож колектив помітно збільшився.

Фото Павла Кубанова

Вправи на гнучкість, розтягнення м’язів та активацію організму запропонував новий-старий тренер збірної з фізпідготовки Віталій Кулиба, який повернувся до тренерського штабу національної команди після 11-річної паузи. Із Віталієм добре знайомі гравці київського «Динамо», де фахівець працював увесь цей час.

Фото Павла Кубанова

На обід до готелю збірної у Тшебниці прибули ще три українські представники Ла Ліги — мадридець Андрій Лунін та жиронці Віктор Циганков і Артем Довбик, а також гравець загребського «Динамо» Богдан Михайліченко. А за годину до початку вечірнього тренування приїхав і Олександр Зінченко, який напередодні разом із партнерами з лондонського «Арсеналу» здобув перемогу над «Манчестер Юнайтед» в АПЛ (3:1). Сашко одразу ж долучився до роботи команди. Звісно, сьогодні в Зінченка, як і в Іллі Забарного, який після повного матчу за «Борнмут» мав досить тривалу мандрівку до Вроцлава, було відновлювальне заняття, але найважливіше, що хлопці вже влилися в робочий процес.

Фото Павла Кубанова

Завтра до національної команди приєднається Сергій Кривцов, який сьогодні відіграв 90 хвилин у переможному матчі свого «Інтеру» проти «Лос-Анджелеса» в північноамериканській МЛС (3:1).

Фото Павла Кубанова

Склад національної збірної України

Воротарі: Георгій Бущан («Динамо» Київ), Анатолій Трубін («Бенфіка» Лісабон, Португалія), Андрій Лунін («Реал» Мадрид, Іспанія).

Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля (обидва — «Шахтар» Донецьк), Денис Попов, Олександр Тимчик (обидва — «Динамо» Київ), Віталій Миколенко («Евертон» Ліверпуль, Англія), Ілля Забарний («Борнмут», Англія), Сергій Кривцов («Інтер» Маямі, США), Богдан Михайліченко («Динамо» Загреб, Хорватія).

Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко, Олександр Караваєв (усі — «Динамо» Київ), Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков, Єгор Назарина (усі — «Шахтар» Донецьк), Олександр Зінченко («Арсенал» Лондон, Англія), Віктор Циганков («Жирона», Іспанія), Михайло Мудрик («Челсі» Лондон, Англія).

Нападники: Роман Яремчук («Валенсія», Іспанія), Артем Довбик («Жирона», Іспанія), Владислав Ванат («Динамо» Київ).

Резервний список: Олександр Сваток, Олександр Піхальонок (обидва — «Дніпро-1» Дніпро), Арсеній Батагов («Зоря» Луганськ), Данило Сікан («Шахтар» Донецьк).

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.05.2024 16:45

Сергій Ребров оголосив склад національної команди України на підготовчий збір і товариські матчі перед Євро-2024

Головний тренер національної команди України Сергій Ребров оголосив ск...

09.05.2024 12:00

Остання можливість купити квитки на Євро-2024 для вболівальників!

Триває продаж квитків на матчі Євро-2024, що відбудеться в період із 1...

07.05.2024 18:00

Календар Євро-2024: усі матчі, терміни, стадіони

У фіналі плей-оф відбору Євро-2024 у Вроцлаві збірна України переграла...

07.05.2024 12:10

Купуй квитки на контрольний матч між національними збірними Польщі та України!

7 травня стартує продаж квитків на товариський матч у межах підготовки...

Підписатися на новини