Столичний «Гріффін» — чемпіон України з пляжного футболу-2023

Учора в Києві на «Гідропарк-Арені» відбувся фінальний поєдинок ювілейного, 20-го, чемпіонату України з пляжного футболу. За підсумками безкомпромісного протистояння команда Євгена Варениці переграла чинних чемпіонів із «ВІТу» з рахунком 3:1! Це друге чемпіонство «Грифонів» в історії (перше було здобуто у 2016-му).

За підсумками змагань керманич «Гріффіну» Євген Варениця отримав приз як найкращий тренер чемпіонату, а також був нагороджений спеціальним орденом Української асоціації футболу «Легенда футболу України», який вручив перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко.

Фото АПФУ

Форвард «Гріффіну» Дмитро Войтенко отримав призи як найкращий бомбардир (11 голів) та найкращий гравець чемпіонату-2023 (MVP). Приз найкращому голкіперу дістався Олександру Пославському («ВІТ»), а приз «Легенда пляжного футболу» від АПФУ — легендарному Віталію Сидоренку.

Фото АПФУ

Вітаючи учасників першості, Вадим Костюченко зазначив: «Щиро вітаю асоціацію пляжного футболу та всіх учасників з успішним завершенням ювілейного чемпіонату. Дякую керівництву організації, усім уболівальникам і командам за яскравий фінал. Але найбільша подяка, звичайно ж, Збройним силам України за їхній захист нашої землі й за те, що ми можемо продовжувати розвивати футбол у нашій державі. Слава Збройним силам України!»

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.02.2022 12:05

На право проведення чемпіонату світу з пляжного футболу 2023 року претендують три країни

Відразу три досить екзотичні країни матимуть змогу поборотися за право...

09.07.2021 18:00

Визначився чемпіон України з пляжного футболу серед жіночих команд-2021

8 липня в Чорноморську завершився 5-й, ювілейний розіграш чемпіонату У...

16.07.2018 20:02

Українець Петренко виборов титул кращого бомбардира турніру Morocco Beach Soccer Cup 2018

Гравець молодіжної збірної України з пляжного футболу Євген Петренко&n...

Підписатися на новини