УАФ на своєму YouTube-каналі презентує документальний фільм «Особливий сезон»

У річницю поновлення змагань в українському футболі в умовах повномасштабної війни УАФ презентує документальну стрічку «Особливий сезон».

Документальна стрічка «Особливий сезон» занурює в події 2022 року, коли через повномасштабну війну український футбол було повністю зупинено без будь-яких перспектив.

З ініціативи УАФ на всіх рівнях було впроваджено механізми, які дозволяли поновити клубний сезон. Перед усіма стояло непросте, але цілком слушне завдання від Президента України Володимира Зеленського — грати матчі саме на наших вітчизняних стадіонах.

Футбол став першим видом спорту, перезапущеним в умовах повномасштабної війни. Ухвалений протокол проведення змагань у подальшому дозволив стартувати й іншим видам спорту.

Герої фільму — це футболісти, тренери, власники клубів й арбітри, які діляться своїми спогадами та переживаннями. Про реалії футболу під звуки сирен та тонкощі проведення змагань дізнаємося від міністра спорту, голів військових адміністрацій та представників силових структур.

Фільм проводить нас за лаштунки особливого сезону-2022/2023, під час якого вдалося заново запустити вісім чемпіонатів різних рівнів. Це ще раз засвідчило незламність українського народу та готовність долати будь-які труднощі на своєму шляху.

Приємного перегляду на YouTube-каналі УАФ!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
06.05.2024 10:43

Діти Донеччини — на «Відкритих уроках футболу» на Закарпатті та Львівщині

У Мукачевому на стадіоні ДЮСШ ім. В. Турянчика в межах проєкту Українс...

30.04.2024 10:00

Керецьківських дітей протестували в пілотному проєкті УАФ у межах програми FIFA Talent Development Scheme

Четвертим пунктом пошуку юних футбольних талантів стала Кушниця Керець...

29.04.2024 12:00

Пілотний проєкт УАФ із пошуку юних футбольних талантів стартував на Закарпатті

На тересвянському стадіоні «Авангард» близько 180-ти хлопц...

Підписатися на новини