Олександр Зінченко став героєм соціального ролика VBET Ukraine

Компанія VBET Ukraine, преміумспонсор національної команди України з футболу, презентувала соціальне відео, героєм якого став гравець збірної Олександр Зінченко, що є амбасадором відповідальної гри VBET Ukraine ще з грудня 2022 року.

У сюжеті ролика візуалізовано різноманітні життєві ситуації, які вимагають від героя відповідально ставитися до своїх учинків та обов’язків.

«Ідея нашої спільної роботи з Олександром набагато глибша, ніж просто заклик грати відповідально. Ми хочемо спонукати всіх, хто є вболівальником чи просто ситуативно долучається до перегляду футбольних матчів, мислити критично та підтримувати одне одного. Як на футбольному полі, так і в повсякденному житті головне — зберігати здоровий глузд», — розповів Артем Іваницькій, СМО VBET Ukraine.

Принципи відповідальної гри закладено в основу роботи VBET Ukraine. Компанія проводить просвітницьку роботу щодо безпечності ставок на спорт, розповідає клієнтам про особисту фінансову безпеку, інформує про перебіг усіх спортивних подій.

VBET Ukraine має розроблений комплекс заходів, аби вберегти клієнтів від нерозумного витрачання коштів, наприклад, встановлення лімітів чи тимчасове обмеження гри.

VBET Ukraine — офіційний представник міжнародного бренду VBET, що працює в Україні з 2020 року. VBET Ukraine є титульним партнером Української Прем’єр-ліги, преміумспонсором збірної України з футболу та ще ряду спортивних клубів і федерацій. 2022 року компанія презентувала соціальну ініціативу We Care Fund, у межах якої акумулювала понад 14 млн на реалізацію благодійних проєктів.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
22.07.2024 14:01

Офіційно. Виконком УАФ вирішив, що команда, яка замінить СК «Дніпро-1» в УПЛ, визначиться в перехідному турнірі

22 липня в Будинку футболу відбувся Виконком УАФ, який ухвалив рішення...

18.07.2024 18:00

У Києві пройшли НТЗ арбітрів і семінари інструкторів та спостерігачів УПЛ

Із 12-го до 17 липня в Києві проходили навчально-тренувальний збір арб...

18.07.2024 14:10

Європейські студентські ігри-2024: Україна — із золотом та двома сріблами!

VII Європейські університетські ігри, які у 2024 році приймала Угорщин...

16.07.2024 12:00

«Відкриті уроки футболу» — на підтримку дітей Харківщини

У Валківській громаді, що на Харківщині, із метою психосоціальної підт...

Підписатися на новини