Контрольний матч. Німеччина — Україна — 3:3 (текстова трансляція)

Сьогодні в Бремені відбудеться контрольний матч збірної України в межах підготовки до поєдинків відбору Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти. Гра проти команди Німеччини розпочнеться о 19.00 за київським часом.

90+3 хв. Фінальний свисток арбітра! Неймовірне шоу видали Німеччина та Україна! 6 забитих м'ячів і справжнє свято футболу!

90+1 хв. Кімміх реалізував пенальті, хоча Трубін був дуже близьким до сейву!

90 хв. Гавертц заробляє пенальті, а Маліновський - жовту картку. Правила порушив Соболь.

89 хв. Українці коротко у дотик розіграли непогану атаку на німецькі ворота. На жаль, Ванат заліз в офсайд.

87 хв. Маліновський виконував ривок на фланзі, але не зумів Руслан дати раду протиборству одразу двох опонентів на чолі з Кімміхом.

86 хв. Тимчик опинився на газоні. Невеличка пауза виникла в грі. А опісля ще й Кімміх завалив у підкаті Ваната.

85 хв. Трубін на ближній стійці парирує м'яча після гострого прострілу від Генріхса! Німці тиснуть в останні хвилини!

83 хв. Гол! Німеччина скорочує відставання у рахунку. Гавертц виграв дуель у Матвієнка у штрафному майданчику і надто легко вразив ворота Трубіна.

82 хв. Соболь на фланзі відпрацьовує у боротьбі проти Сане. М'яч залишається в Німеччини.

80 хв. Залишається 10 хвилин у Німеччини, щоб спробувати врятувати результат у 1000-му поєдинку для Манншафту!

78 хв. Миколенко та Мудрик пішли з поля, вийшли Соболь та Піхальонок в України!

77 хв. Небезпечний момент Німеччини! Мусіала протягнув м'яча по центру, віддав на Сане, а ось Лерой пробив у кількох метрах від дальньої сітки!

75 хв. Небезпечний момент України! Зубков міг забивати після пасу від Мудрика, але не зумів Олександр у близькій дуелі переграти Траппа!

74 хв. Небезпечний момент Німеччини! Подача з флангу від господарів закінчилася свічкою від Матвієнка і ударом ледве не впритул від німецького захисника - дивом не влучає Рюдігер у площину воріт!

73 хв. Кімміх подав кутовий, а Ігнатенко зняв другий поверх і вибив сферу знову на кутовий.

Фото Павла Кубанова

71 хв. Віртц змінює Брандта, Генріхс - Рама. Це вже заключні заміни від Німеччини. В України ж виходить Зубков замість Циганкова.

70 хв. На рівному місці втрачають німці м'яча на фланзі, це Сане не порозумівся з партнером.

69 хв. Німеччина поки що безрезультатно тримає м'яча. Виглядають дещо деморалізованими підопічні Фліка у ці хвилини.

67 хв. Циганков втік у контратаку після того, як суперник послизнувся з м'ячем на фланзі, але на вході до штрафного Віктор впав після контакту з захисником. Але без фолу, як зазначив арбітр зустрічі.

65 хв. Маліновський, Ванат та Ігнатенко вийшли у складі збірної України! Ярмоленко, Степаненко та Довбик вже пішли відпочивати.

64 хв. Гавертц поставив корпус і завдав удару злету - вище воріт!

62 хв. Гофманн та Мусіала вийшли на заміни у складі збірної Німеччини.

61 хв. Перед Євро-2012 Україна також грала з Німеччиною товариський матч. І також українці тоді вигравали 3:1. Однак та гра завершилася нічиєю 3:3. Як буде цього разу?

60 хв. Ще одна чудова контратака України! Партнери знайшли в атаці Довбика, але Артем віддав невдалу скидку під другий темп, де вже не було Ярмоленка.

58 хв. Мудрик знову знайшов простір на фланзі, залишивши усіх позаду і змістившись у центр, проте пас Михайла на Ярмоленка виявився відверто невдалим.

Фото Павла Кубанова

56 хв. ГОЛ! УКРАЇНА! Команда Реброва отримала подарунок від Гінтера, м'яч відскочив Довбику від захисника, і той викотив його на Циганкова, якому нічого не лишалося, як оформити дубль!

54 хв. Мудрик відібрав м'яча в захисті, втік від одразу кількох візаві, й був відверто збитий. Це зрив потенційно небезпечної контратаки, проте арбітр не дав жовту картку для Горетцки.

52 хв. Рюдігер добре знайшов на фланзі Раума, відбувся простріл у центр штрафного, проте захисники та голкіпер не дали можливості Гавертцу завдати удару.

50 хв. Рюдігер не за правилами відмахнувся від Тимчика, й Олександр лежить на полі, тримаючись за обличчя.

49 хв. Німеччина знову забирає м'яча під контроль. Підопічні Реброва - не проти, позиційно захищаються і готуються до реактивних контратак.

47 хв. Одразу ж перших секунд другого тайму Гавертц опинився у штрафному української команди, але Матвієнко встиг вибити м'яча подалі від небезпеки.

46 хв. Стартує другий тайм! Дві заміни у перерві провів Ханс-Дітер Флік. Фюллькруга змінив Гавертц, а Клостерманн гратиме замість Шлоттербека.

Фото Павла Кубанова

45+3 хв. Перший тайм завершений! На пропущений м'яч у дебюті гри українці відповіли двома результативними контратаками і поки ведуть у рахунку після 45 хвилин товариського матчу!

45+2 хв. Небезпечний момент Німеччини! Сане ударом зі штрафного влучив у поперечину! Щастить збірній України наприкінці першого тайму!

45 хв. Дві хвилини компенсував арбітр до основного часу першого тайму.

44 хв. Небезпечний момент України! Ярмоленко закрив м'яча корпусом у штрафному Німеччини, віддав дотепний пас на Тимчика, але захисник пробив повз ближню стійку!

42 хв. Горетцка штовхнув у спину Мудрика, і це штрафний для українців та можливість трішки виграти час до кінця тайму. 

41 хв. Трибуни стадіону вітають українців піснями та усім відомими вигуками про москалів!

40 хв. Німці буквально оточили штрафну зону українців, але зусиллями всієї команди гості впевнено відбиваються.

38 хв. Небезпечний момент Німеччини! Фюллькруг ударом головою пробив вище воріт Трубіна після флангової подачі від Раума!

37 хв. Судаков заробив штрафний на собі на власній половині поля. Сталося це після чергового перехоплення м'яча нашими футболістами неподалік власних воріт.

Фото Павла Кубанова

36 хв. У ці хвилині німці переважно позиційно атакують, а українці успішно захищаються й не дають простору для наступу своїм суперникам.

34 хв. Ярмоленко вже вкотре результативно відпрацьовує в захисті! Зараз підкотився під опонента й не дав тому виконати передачу у наш штрафний майданчик.

32 хв. Ярмоленко довгою передачею шукав в контратаці Циганкова, але не найкращий пас вдався нашому капітану, який виконував його з правої ноги.

31 хв. Трубін вчасно заблокував ногою гострий фланговий простріл Раума!

29 хв. Небезпечний момент Німеччини! Затяжна атака Німеччини завершилася потужним пострілом з дистанції від Горетцки! Трішки вище дальньої дев'ятки полетіла сфера!

27 хв. Україна провела вихід 3 в 4 у контратаці, проте пасу Мудрика бракувало сили, щоб сфера опинилася на вільному просторі у Довбика!

25 хв. Миколенко віддав вертикальну передачу Мудрику на хід, але навіть шаленої швидкості Михайла забракувало, щоб наздогнати цього м'яча.

23 хв. ГОЛ! УКРАЇНА! Ярмоленко вдало вступив у відбір на фланзі, віддав на Тимчика, пішов простріл з флангу, і після удару Мудрика м'яч рикошетом від Рюдігера залетів у сітку воріт!

21 хв. Степаненко зіштовхнувся з Вольфом в єдиноборстві. Потрібна допомога лікарів гравцю німецької команди.

20 хв. Забитий м'яч дещо окрилив наших футболістів. Стали підопічні Реброва більше чіплятися за м'ячі і намагатися частіше шукати опції для атак.

Фото Павла Кубанова

19 хв. VAR відновлює справедливість! Циганков забиває гол у контратаці завдяки пасу від Тимчика!

18 хв. Україна забиває гол! Але рефері відміняє взяття воріт господарів через офсайд! 

17 хв. Брандт та Сане розіграли красиву комбінацію у фінальній третині поля, але українські захисники не дали Лерою можливості дістатися до м'яча та завершити атаку.

16 хв. Раум викрутив кросс з лівого флангу на дальню стійку, але м'яч вийшов за межі поля. Удар від воріт для України.

15 хв. Довбик відкрився під довгу передачу від Матвієнка, проте Артем опинився у положенні поза грою.

14 хв. Подача Циганкова зі штрафного нікого не знайшла серед гравців у жовтій формі біля володінь Траппа! Хоча передача Віктора була досить гострою!

13 хв. Важко поки команді Реброва виходити з-під пресингу з оборони в атаку. Ледве не вперше Довбик зміг зачепитися за м'яч на чужій половині поля і заробив штрафний.

11 хв. Небезпечний момент Німеччини! Німеччина провела гостру чотириходівку, перевівши м'яча з правого флангу на лівий, проте Раум з вигідної позиції пробив повз ближню стійку!

9 хв. Чергове закидання від німців у штрафний майданчик українців, але цього разу вже Трубін першим дістався м'яча.

Фото Павла Кубанова

7 хв. Фюллькруг також встиг відсвяткувати взяття воріт, маючи на увазі, що саме від нього м'яч рикошетом полетів у ціль, але все ж гол записаний на Вольфа.

6 хв. Гол! Німеччина забиває. Вольф вдало відгукнувся у штрафному майданчику на передачу від Кімміха і, попри спроби кількох захисників не дати німцю пробити, з рикошетом відправив м'яча у сітку воріт Трубіна!

5 хв. Німеччина контролює м'яч на половині поля українців, поки поперечно розігрує комбінації, намагаючись розхитати редути гостей.

3 хв. Мудрик вдало зачепився за м'яч у центральному колі і вже збирався ввимкнути швидкість, проте перечепився за сферу і впав на газон.

2 хв. Небезпечний момент Німеччини! Мудрик вкрай невдало віддав пас назад, а Фюллькруг, перебуваючи вже перед воротарем, не реалізував вбивчий момент!

1 хв. Матч розпочався!

Останні настанови дає Андрій Ярмоленко своїм партнерам! Гарячий та емоційний спіч капітана своїй команді!

Банер - Peace. Мир розташований між двома командами та двома прапорами. Віримо, що він обов'язково настане, коли ми виженимо російських агресорів з наших земель!

Фото Павла Кубанова

Україна сьогодні грає у жовтому комплекті форми, Німеччина - у традиційних для себе біло-чорних кольорах!

Лунають національні гімни України та Німеччини!

Вболівальники тепло вітають учасників сьгогоднішнього поєдинку. Нашу команду на поле виводить капітан Андрій Ярмоленко!

Команди вже виходять з підтрибунного приміщення стадіону на смарагдове футбольне поле арени в Бремені! Українська команда вже традиційно повним складом обгорнута в державні стяги!

Німецькі прапори майорять на трибунах "Везерштадіона", для бременських вболівальників матч такого рівня точно є сьогодні великим святом!

Це перший поєдинок для Сергія Реброва на чолі національної збірної України. Попри той факт, що результат спарингу не матиме ключового значення, все ж цікаво, на якій ноті розпочне легендарний український нападник в якості тренера синьо-жовтих!

Також нагадуємо, що сьогоднішній поєдинок є благодійним. Це продовження соціальної місії підтримки з боку Німецького футбольного союзу (DFB) людей та організацій України, які постраждали від російської загарбницької війни.

Доброго вечора, шановні вболівальники! Сьогодні національна збірна команда України розпочинає червневий футбольний марафон! Синьо-жовті зіграють товариський матч із командою Німеччини, який стане для наших суперників 1000-м в історії!

Стартовий склад збірної Німеччини: 12. Кевін Трапп, 2. Антоніо Рюдігер, 3. Давід Раум, 4. Маттіас Гінтер, 6. Йозуа Кімміх (к), 8. Леон Горетцка, 9. Ніклас Фюллькруг, 15. Ніко Шлоттербек, 17. Юліан Брандт, 19. Лерой Сане, 25. Маріус Вольф

Запасні: 1. Марк-Андре тер Штеген, 22. Бернд Лено, 5. Тіло Керер, 7. Кай Гавертц, 13. Беньямін Генрікс, 14. Джамал Мусіала, 16. Лукас Клостерманн, 18. Йонас Хофманн, 23. Емре Джан, 24. Флоріан Віртц, 26. Малік Тшау

Стартовий склад збірної України: 12. Анатолій Трубін, 16. Віталій Миколенко, 22. Микола Матвієнко, 13. Ілля Забарний, 18. Олександр Тимчик, 10. Михайло Мудрик, 21. Георгій Судаков, 6. Тарас Степаненко, 15. Віктор Циганков, 7. Андрій Ярмоленко (к) 11. Артем Довбик.

Запасні: 1. Георгій Бущан, 2. Едуард Соболь, 3. Олександр Сваток, 4. Валерій Бондар, 5. Сергій Сидорчук, 8. Руслан Маліновський, 9. Владислав Ванат, 14. Данило Ігнатенко, 17. Юхим Конопля, 19. Олександр Піхальонок, 20. Олександр Зубков, 23. Андрій Лунін.

Заявка збірної України на матч із Німеччиною

1. Георгій Бущан, 2. Едуард Соболь, 3. Олександр Сваток, 4. Валерій Бондар, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 9. Владислав Ванат, 10. Михайло Мудрик, 11. Артем Довбик, 12. Анатолій Трубін, 13. Ілля Забарний, 14. Данило Ігнатенко, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Юхим Конопля, 18. Олександр Тимчик, 19. Олександр Піхальонок, 20. Олександр Зубков, 21. Георгій Судаков, 22. Микола Матвієнко, 23. Андрій Лунін.

Із тих футболістів, які зараз перебувають у Бремені, до заявки на матч не потрапили Віталій Буяльський, Владислав Кочергін та Назарій Русин.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
01.05.2024 11:15

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олексій Гуцуляк

У відборі Євро-2024 півзахисник «Дніпра-1» Олексій Гуцуляк...

30.04.2024 16:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Артем Довбик продовжує тягнути «Жирону» в чемпіонаті Іспанії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило шість легіон...

Підписатися на новини