Віталій Миколенко: «Ми готуємося до відбірних матчів Євро-2024, і я хотів би подякувати збірній Німеччини, яка запросила нас на свій 1000-й поєдинок в історії»

Захисник збірної України Віталій Миколенко поділився враженнями від нового тренерського штабу національної команди та першого тренування під орудою Сергія Реброва.

9 червня збірна України провела перший повноцінний робочий день у Бремені, готуючись до поєдинку з Німеччиною. Цей день вмістив у собі відразу два тренування. Уранці гравці відпрацьовували техніку роботи з м’ячем, а ввечері — тактичні завдання у форматі ігрових серій. 

Про свої перші враження від роботи під керівництвом Сергія Реброва розповів захисник англійського «Евертону» Віталій Миколенко.

«Враження позитивні, як завжди. Кожної миті, кожної хвилини я насолоджуюся перебуванням у збірній. Новий тренер, нові правила, нова тактика. Намагаємося зрозуміти їх із перших хвилин.

Збірна це збірна, а клуб це клуб. Не має значення, які успіхи чи негаразди в клубі. Я приїжджаю сюди й насолоджуюся кожним моментом.

Раніше я трохи працював із Сергієм Станіславовичем у «Динамо», тож приємно буде зробити це знову. Щасливий, що в нас такий тренерський штаб, який розуміє, як ми маємо грати, і розповідає нам про це.

Ми готуємося до відбірних матчів Євро-2024, і я хотів би подякувати збірній Німеччини, яка запросила нас на свій 1000-й поєдинок в історії. Це буде перша наша гра на нинішньому зборі, і буде дуже важливо виконати всі настанови тренерського штабу.

Головне зараз — представляти свою країну на спортивному фронті. Як сказав головний тренер, треба демонструвати дух, пристрасть у кожному матчі, тому що це — збірна України. Усі хлопці прекрасно розуміють, що це збірна. Сюди без пристрасті ніхто не приїжджає», — сказав Віталій Миколенко. 

Нагадаємо, матч проти Німеччини збірна України проведе 12 червня в Бремені на «Везерштадіоні». Це буде благодійний товариський поєдинок, який стане 1000-м в історії бундестіму (початок — о 19.00 за київським часом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
29.03.2024 16:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: важкий виїзд для Зінченка та зустріч Забарного з Миколенком

Перший після міжнародної паузи ігровий клубний вік-енд для легіонерів...

27.03.2024 18:41

Бомбардири збірної України: Роман Яремчук упритул наблизився до Сергія Реброва

Після березневих матчів плей-оф відбору Євро-2024 сталися зміни в істо...

27.03.2024 00:28

Сергій Ребров: «Сьогодні всі заслуговують на цю перемогу — наші вболівальники, наші ЗСУ та наша збірна»

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментув...

26.03.2024 23:43

Збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією і вийшла на Євро-2024!

Перемігши Ісландію у фіналі плей-оф відбору — 2:1, наша націонал...

Підписатися на новини