Андрій Павелко зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Нідерландів в Україні

У Будинку футболу відбулася робоча зустріч Андрія Павелка з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Нідерландів в Україні Єннесом де Молом.

Під час зустрічі було досягнуто домовленості щодо спільної реалізації низки соціальних проєктів, спрямованих на розвиток дитячо-юнацького футболу та підтримку дітей-переселенців, дітей загиблих воїнів-Героїв України й інших дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Фото Павла Кубанова

У ході розмови пан посол дав позитивну оцінку соціальним проєктам, які вже реалізуються Українською асоціацією футболу. Зокрема, він відзначив програми, спрямовані на підтримку ветеранів війни за незалежність України та проходження ними реабілітації.

Фото Павла Кубанова

«Ми зустрічалися з паном послом у грудні 2021 року, за два місяці до початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну. Й із часу, що минув відтоді, пан Єннес і його чудова батьківщина щодня підтверджують, що є справжніми й відданими друзями України. Вдячний за це пану послу й усьому Королівству Нідерландів, де з 24 лютого 2022 року знайшли тимчасовий прихисток та підтримку близько 100 тисяч наших співгромадян! Приємно, що між асоціаціями наших держав теж багато років триває продуктивна футбольна співпраця, за що завжди особисто дякую моєму нідерландському колезі, члену Виконкому УЄФА Юсту Спеє», — відзначив після зустрічі Андрій Павелко.

Фото Павла Кубанова

Андрій Павелко подякував Надзвичайному і Повноважному Послу Королівства Нідерландів за теплі слова стосовно роботи, яку проводить УАФ, та висловив упевненість, що нові спільні проєкти також дадуть чудові результати в майбутньому: «Складні історичні випробування, які випали на долю України, лише зміцнили нашу дружбу з Нідерландами й підтвердили, що наша держава є невід’ємною частиною міцної європейської родини. Дякую пану Єннесу де Молу за цікаве спілкування й готовність до подальшої плідної співпраці».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.03.2024 12:00

У Києві відбулася 15-та сесія навчання за програмою ПРО-диплому УЄФА

Із 18-го до 20 березня на «Оболонь-Арені» проходила 1...

18.03.2024 18:34

У столичному Будинку футболу пройшло перше засідання Асамблеї регіонів УАФ

18 березня в Будинку футболу відбулося перше засідання Асамблеї регіон...

18.03.2024 17:37

«Інклюзивні футбольні секції» завітали на Волинь

На базі Луцького навчально-реабілітаційного центру реалізується соціал...

14.03.2024 14:22

Перше засідання Асамблеї регіонів УАФ заплановано на 18 березня

Після XXVI Конгресу Української асоціації футболу, що відбувся 25 січн...

Підписатися на новини