Жіноча збірна України з пляжного футболу проведе товариські матчі з командами Польщі та Португалії

У межах підготовки до ІІІ Європейських ігор жіноча збірна України з пляжного футболу в червні проведе товариські матчі з командами Польщі та Португалії.

У груповому раунді Європейських ігор у Польщі жіноча збірна України з пляжного футболу виступить у групі В разом з Іспанією та Італією. В іншій трійці гратимуть Польща, Португалія та Чехія. Для підготовки до престижного турніру підопічні Юрія Клименка проведуть два навчально-тренувальні збори.

Перший із них проходитиме з 30 травня до 4 червня у Гданську. Під час нього українки 3-го та 4 червня зіграють два товариські поєдинки з командою Польщі. 

5 червня синьо-жовті на запрошення Португальської футбольної федерації відбудуть до містечка Назаре, де проведуть іще один збір. У його межах наша збірна двічі зіграє з командою Португалії. Матчі заплановано на 6-е та 7 червня.

Після цього 10 червня жіноча збірна України вилетить додому, але кілька її гравчинь залишаться в Назаре, де зіграють за свої клуби в Кубку чемпіонів Європи. 

Нагадаємо, що й чоловічий, і жіночий турніри з пляжного футболу на Європейських іграх 2023 року проходитимуть у період із 27 червня до 1 липня в польському Тарнові.

За регламентом змагань жіночі збірні на груповому етапі зіграють в одноколовому турнірі, за підсумками якого по дві найкращі команди з кожної групи вийдуть до півфіналів. Невдахи ж поборються за 5—6-те місця.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
17.01.2024 16:01

Жіноча збірна України з пляжного футболу продовжує перебувати в топ-3 світового рейтингу

Всесвітня організація пляжного футболу (BSWW) уперше у 2024 році онови...

14.12.2023 13:01

2023: підсумки року для жіночої збірної України з пляжного футболу

2023 року жіноча збірна України з пляжного футболу взяла участь у двох...

06.10.2023 15:04

Юрій Клименко: «Євроліга стала для нас стимулом до визначної перемоги в Кубку чемпіонів світу»

Головний тренер жіночої збірної України з пляжного футболу та команди...

Підписатися на новини