Друга ліга. «Нива» з Бузової виграє, розгромна перемога «Чайки» в Одесі

Бузівська «Нива» вже в ранзі володаря путівки до першої ліги приймала одного з аутсайдерів «Mеталург-2».

Нагадаємо, що саме запоріжці завдали підопічним Сергія Карпенка єдиної поразки в осінній частині першості. Звісно, бузівчани про це добре пам’ятали, і їм кортіло реабілітуватися за ту прикру невдачу. Це «Ниві» вдалося, а найвагоміший внесок у розгромну перемогу (4:1) зробив Іван Сомов, який оформив дубль і з 12-ма голами знову очолив гонку бомбардирів.

Тим часом боротьба за друге місце, яке дає право на перехідні матчі з одним з аутсайдерів першої ліги, — у розпалі. В Одесі футболісти «Чайки» розгромили опонентів із місцевого клубу «Реал Фарма», які останнім часом нагадують хлопчиків для биття, — 3:0. Відкрив рахунок у цьому протистоянні Олексій Литовченко, який також перебуває серед найкращих голеадорів турніру.

Найближчий переслідувач Бузової, «Нива» з Вінниці, вирвав перемогу в гостях у «Кременя-2». Подоляни скористалися вилученням Олексія Ждановича, який, до речі, вирівняв становище, влучно пробивши під поперечину. А переможний гол — в активі Mикити Жукова, що зняв павутиння з верхнього кута воріт господарів. 1:2.

Сьогодні ще один клуб із чільної групи, «Хуст», грав на виїзді з «Вастом». Основні події в матчі розгорнулися в другому таймі. Гості вийшли вперед після удару Назара Приходька, потім Владислав Борисенко змусив миколаївців капітулювати ще раз. Єдине, що вдалося номінальним господарям, — так це зменшити відставання в рахунку до мінімуму завдяки влучному пострілу Дмитра Гуменяка. 1:2. Ця перемога дозволила підопічним Володимира Циткіна піднятися на третє місце.

Турнірна таблиця та календар другої ліги

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.03.2024 17:18

Друга ліга. Нічия ФК «ЮКСА» в Одесі найбільше потішила конкурентів

Весняна частина сезону в третьому за рангом дивізіоні розпочалася з 20...

22.03.2024 14:00

Друга ліга. Сьогодні стартує весняна частина змагань

Слідом за першоліговою першістю України 22 березня стартує весняна час...

29.02.2024 16:30

Друга ліга. «Звягель» підсилився двома легіонерами, а «Карпати-2» запросили українця з Естонії

Поступово клуби третього за рейтингом вітчизняного дивізіону активізув...

Підписатися на новини