Перша ліга. «Полісся» та «Оболонь» уже приймають вітання, а «Карпати» самі ускладнили собі життя

Після сьогоднішніх очікуваних перемог футболісти «Полісся» та «Оболоні» достроково забезпечили собі путівки до елітного дивізіону.

А от суперництво за третє-четверте місця в «чемпіонській» групі, що дають право на перехідні матчі з невдахами УПЛ, — у розпалі. Здавалося, що після нещодавньої гостьової звитяги над «Оболонню» футболісти «Карпат» уже забезпечили собі місце в чільному квартеті. Але не так сталося, як гадалося. Спочатку львів’яни примудрилися зіграти внічию в Кременчуці з аутсайдером, «Кременем», а вчора вдома поступилися прямому конкуренту, «Mеталургу».

До перерви господарі частіше турбували воротаря запоріжців Назара Байду, але він діяв надійно. Гості вирішили грати від оборони й сподівалися скористатися своїм шансом передусім завдяки домашнім заготовкам при стандартних положеннях. І таки дочекалися! На 60-й хвилині Богдан Векляк виграв верхову дуель, змусивши капітулювати кіпера «Карпат» Олександра Ільющенкова. 0:1. Львів’яни мали дві нагоди, аби врятуватися від поразки, але Олексій Хобленко схибив. Підопічні Володимира Mикитіна наздогнали «Карпати» й відтісняють їх із четвертого місця завдяки кращому співвідношенню забитих і пропущених м’ячів.

А на третій позиції закріпилися футболісти «ЛНЗ», що впевнено обіграли «Епіцентр», який у весняній частині сезону виступає невдало.

Турнірна таблиця та календар першої ліги

НОВИНИ ПО ТЕМІ
28.04.2024 16:00

Перша ліга. «Карпати» — в УПЛ, «Інгулець» — на підході

Як і очікувалося, футболісти «Карпат» достроково здобули п...

21.04.2024 16:01

Перша ліга. «Інгулець» здолав «Карпати», а «Металург» продовжує падіння

У 5-му турі в епіцентрі уваги були два поєдинки в чемпіонській групі,...

14.04.2024 17:01

Перша ліга. Вагомі заявки «Карпат» та «Інгульця», чергова невдача «Металурга»

Суперництво в першій лізі виходить на фінішну пряму. У четвертому турі...

07.04.2024 15:37

Перша ліга. «Карпати» здобувають вольову звитягу, а результативний «Хуст» — уже не аутсайдер

Після третього туру в «чемпіонській» групі першої ліги заг...

Підписатися на новини