Друга ліга. «Звягель» націлився на друге місце, бузівська «Нива» сенсаційно втратила очки

14-й тур відкривався протистоянням у Новограді-Волинському, де місцевий «Звягель» приймав вінницьку «Ниву».

Ці команди не приховують свого бажання підвищитися в класі. Звичайно, їм уже не наздогнати фаворита, бузівську «Ниву», але є шанси посісти друге місце, що дає право на перехідні поєдинки з одним із невдах першої ліги.

Напередодні матчу стало відомо про повернення в стрій лідера «Звягеля» Артура Ващишина, який залікував пошкодження. І саме він на 14-й хвилині зробив результативну передачу Андрію Фесенку, який відкрив рахунок, влучно пробивши низом.

Подолянам вдалося перехопити ініціативу лише після перерви. Mіг вирівняти становище граючий президент «Ниви» Артур Загорулько, але після його удару союзником господарів стала стійка воріт. А на 81-й хвилині вже голкіпер новоградців Андрій Омелянюк майстерно парирував удар Вадима Страшкевича.

«Звягель» бере реванш за поразку в першому колі (1:0), перериває безпрограшну серію вінничан і впритул наближається до них. Тож боротьба за другу позицію загострюється.

Напружено проходив і поєдинок у Софіївській Борщагівці, де «Чайка» з'ясовувала стосунки з «Хустом». Закарпатці пропустили першими, проте зуміли схилити шальки терезів на свій бік (1:2). До речі, переможний гол Mихайло Фляшко забив, коли його команда залишилася в меншості після вилучення Mиколи Пилипа.

А сьогодні фаворит, бузівська «Нива», сенсаційно втратив очки в матчі з аутсайдером — «Кременем-2». Господарі вийшли вперед, і лише наприкінці першого тайму Євген Mиколаюк відновив паритет. По перерві всі зусилля бузівчан вирвати перемогу виявилися марними — 1:1.

Турнірна таблиця та календар другої ліги

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.05.2023 19:29

Друга ліга: вагома заявка Артура Загорулька, а нічия в Хусті — на користь конкурентів

ПФЛ України визначилася з датами проведення перехідних поєдинків за пр...

25.08.2020 11:04

Друга ліга: вісім дебютантів, амбітні плани «Епіцентру», відродження «Кривбасу»

6 вересня стартує чемпіонат України з футболу серед команд другої ліги...

01.03.2018 20:12

Друга ліга: турнір під час антракту не дограли через мороз...

Як відомо, згідно з умовами проведення друголігової першості, право пі...

Підписатися на новини