Керівники Української асоціації футболу відвідали в столичному госпіталі поранених воїнів

Напередодні Великодня представники Української асоціації футболу навідалися до одного з військових госпіталів Києва, де проходять лікування поранені воїни. 

Фото Павла Кубанова

Президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, перші віце-президенти УАФ Анатолій Демяненко, Олексій Михайличенко, Олег Протасов та Вадим Костюченко поспілкувалися з військовими, побажали їм якнайшвидшого одужання та передали захисникам України традиційні великодні паски, спортивні костюми, футболки національної збірної України з автографами гравців та інші подарунки. 

Фото Павла Кубанова

Крім того, очільники УАФ запросили воїнів після завершення їхнього стаціонарного лікування взяти участь у соціальних проєктах УАФ, спрямованих на допомогу в реабілітації наших героїв. Нагадаємо, що такі програми в тісній співпраці з військовими госпіталями та Міністерством оборони України реалізуються починаючи з 2014 року. 

Фото Павла Кубанова

Після відвідин поранених військових Андрій Павелко відзначив: «Важкі поранення, які отримали воїни, наочно свідчать про біль і випробування, які їм довелося й досі доводиться витримувати під час лікування та реабілітації. Вони представляють різні підрозділи, роди військ ЗСУ і різні регіони країни, але всі вони є сплавом сталі, хоробрості й віри в перемогу України. Їхня енергетика і настрій надихають! Але їм важлива та дуже потрібна наша підтримка! Підтримка всіх воїнів: і тих, які продовжують звільняти нашу землю від рашистів, і тих, які відновлюються після поранень. Продовжуємо це робити щодня, разом і кожен!»

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини