U-21. Сьогодні молодіжна збірна України проведе спаринг із командою Данії: наживо — на YouTube-каналі УАФ та регіональних телеканалах Суспільного

Під час НТЗ, що проходить із 20-го до 27 березня в межах підготовки до фінального турніру Євро-2023 (U-21), молодіжна збірна України проведе два спаринги — проти Данії та Італії.

Сьогодні, 24 березня в турецькому Белеку на полі Carya Regnum наша команда зустрінеться з молодіжною збірною Данії. Початок матчу — о 15.30 за київським часом. Поєдинок транслюватиметься наживо на YouTube-каналі УАФ та регіональних телеканалах Суспільного. 

Колектив разом із тренерами Василем Кардашем та Олександром Мелащенком 20 березня транзитом через Варшаву прибув до Туреччини. Перший тренувальний день був присвячений відновленню, після чого розпочалася безпосередня підготовка до контрольних матчів. Усі виконавці здорові і, враховуючи той факт, що спаринги пройдуть з інтервалом у три дні, а також зважаючи на подальший нелегкий переїзд (27-го числа синьо-жовті в місті Реджо-ді-Калабрія зіграють проти команди Італії), можна припустити, що тренерський штаб намагатиметься рівномірно розподілити навантаження між гравцями. Іншими словами, ймовірно, усі футболісти отримають на цьому зборі ігрову практику. 

Фото прес-служби УАФ

Склад молодіжної збірної України

Воротарі: Руслан Нещерет («Динамо» Київ), Кіріл Фесюн («Колос» Ковалівка), Яків Кінарейкін («Дніпро-1» Дніпро).

Захисники: Ростислав Лях, Віталій Роман, Роман Дідик (усі — «Рух» Львів), Максим Таловєров (ЛАСК, Австрія), Крістіан Біловар (АЕЛ, Кіпр), Антон Боль, Костянтин Вівчаренко (обидва — «Динамо» Київ), Арсеній Батагов («Зоря» Луганськ), Олександр Драмбаєв («Зюльте-Варегем», Бельгія).

Півзахисники: Іван Желізко («Валмієра», Латвія), Валентин Рубчинський, Олександр Назаренко (обидва — «Дніпро-1» Дніпро), Володимир Бражко, Максим Хлань (обидва — «Зоря» Луганськ), Микола Михайленко («Олександрія»), Олексій Кащук («Сабах», Азербайджан), Олег Очеретько, Дмитро Криськів (обидва — «Шахтар» Донецьк), Максим Брагару («Чорноморець» Одеса).

Нападники: Богдан В’юнник («Грацер», Австрія), Данило Сікан («Шахтар» Донецьк), Микола Кухаревич («Гіберніан», Шотландія).

Фото прес-служби УАФ

Нагадаємо, що цього року молодіжна збірна України візьме участь у фінальному турнірі Євро-2023 (U-21). Загалом у форумі, що проходитиме в період із 21 червня до 8 липня в Грузії та Румунії, братимуть участь 16 команд. За підсумками жеребкування, яке відбулося 18 жовтня минулого року в Бухаресті, синьо-жовті потрапили до групи В, де зустрінуться з Румунією, Іспанією та Хорватією. Три найкращі команди Євро-2023 (окрім Франції та Англії) отримають путівки на Олімпійські ігри 2024 року.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.03.2024 09:00

U-21: молодіжна збірна України розпочинає підготовку до матчів з Марокко та Азербайджаном

Сьогодні, 18 березня в Туреччині молодіжна збірна України розпочинає с...

15.02.2024 12:00

Молодіжна збірна України проведе товариський матч із командою Марокко U-23

Молодіжна збірна України розпочне 2024 рік товариським поєдинком із ко...

29.11.2023 17:11

Молодіжна збірна України передала авто швидкої допомоги для потреб ЗСУ

Гравці та тренерський штаб молодіжної збірної України за підтримки юна...

12.10.2023 10:00

Євро-2025 (U-21): сьогодні молодіжна збірна України проведе матч проти команди Люксембургу

Сьогодні, 12 жовтня молодіжна збірна України проведе свій другий...

Підписатися на новини