Георгій Судаков: «Ми не розраховуємо на втому англійців після матчу з Італією»

Півзахисник збірної України Георгій Судаков розповів про роботу команди в межах підготовки до свого першого поєдинку у кваліфікації Євро-2024 — проти Англії.

22 березня збірна України в Лондоні провела друге заняття на базі клубу АПЛ «Брентфорд». У тренуванні взяли участь 23 гравці, 20 з яких польові. Після розминки та гри у квадрат команда перейшла до відпрацювання структури гри та виконання тактичних завдань у форматі ігрових серій.

Про особливості підготовки збірної під керівництвом Руслана Ротаня розповів півзахисник донецького «Шахтаря» Георгій Судаков.

«Настрій у нас позитивний, готуємося до матчу. Атмосфера — просто супер. Я радий бачити всіх своїх партнерів. Для мене Руслан Ротань — добре знайомий наставник по молодіжній команді. Його тренерський стиль не змінився, хоча в «молодіжці» трохи інший графік тренувань. Це перший збір національної команди під керівництвом Руслана Петровича, і він хоче донести до всіх гравців свої ідеї, тому приділяє багато уваги тактиці. Але самі тренування такі ж, як і в молодіжній збірній.

У нинішньому сезоні в нас у складі «Шахтаря» вже були важкі матчі — Ліга чемпіонів, Ліга Європи. Але за національну збірну я на такому рівні ще не грав. Лише в товариських поєдинках, та й то два роки тому. За цей час багато що змінилося — і тренер, і сама команда. Та й я змінився. Тому це новий виклик.   

Щодо збірної Англії, то в них дуже сильний склад, великий вибір виконавців. На мою думку, не має великого значення, хто в них буде грати. Там кожен може вийти на поле і не випаде з команди. Ми не розраховуємо на втому англійців після матчу з Італією. Маємо підготуватися на всі сто відсотків до цього дуже важливого і важкого протистояння», — сказав Георгій Судаков. 

Нагадаємо, що матч відбору Євро-2024 між збірними Англії та України відбудеться 26 березня в Лондоні (початок — о 19.00 за київським часом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.03.2024 18:41

Бомбардири збірної України: Роман Яремчук упритул наблизився до Сергія Реброва

Після березневих матчів плей-оф відбору Євро-2024 сталися зміни в істо...

27.03.2024 00:28

Сергій Ребров: «Сьогодні всі заслуговують на цю перемогу — наші вболівальники, наші ЗСУ та наша збірна»

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментув...

26.03.2024 23:43

Збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією і вийшла на Євро-2024!

Перемігши Ісландію у фіналі плей-оф відбору — 2:1, наша націонал...

26.03.2024 13:00

Андрій Лунін: «Якщо хочеш потрапити на Євро, треба обігравати будь-кого»

Голкіпер національної збірної України Андрій Лунін поділився очікуванн...

Підписатися на новини