Друга ліга. Тренерське призначення в «Кремені-2», спаринги «Нив» із Вінниці та Бузової

Уперше ПФЛ України проводить зимову першість, серед учасників якої є й три представники другої ліги.

З-поміж них поки що без втрат виступає лише вінницька «Нива», яка в 3-му турі завдала вдома поразки «Чайці» з Петропавлівської Борщагівки — 2:0. Дублем відзначився півзахисник Олексій Швець. Лави подолян, які також встигли провести контрольний матч з елітним «Чорноморцем» і поступилися — 2:4, поповнили Олександр Кілик, Володимир Грачов і Олександр Євтіхов. Уже не виступатимуть за «Ниву» Ігор Білик, Mикита Гаврик і В’ячеслав Бедрак.

А от лідер другої ліги, «Нива» з Бузової, зазнав у зимовій першості ПФЛ першої поразки — від київського «Лівого берега» — 0:1. Також підопічні Сергія Карпенка зіграли спаринг із першоліговим «Епіцентром», підписавши мирну угоду — 1:1.

Тим часом новим головним тренером «Кременя-2» призначено Ярослава Здирка. Зараз на перегляді в команді, що проводить тренувальний збір, знаходиться з півдюжини юних вихованців місцевого футболу. Заплановано проведення семи контрольних поєдинків.

Відновила тренувальний процес після відпустки й решта команд другого дивізіону. Кольори «Звягеля» більше не захищатимуть Антон Панкевич та Олексій Mихалюк, а «Хуста» — Владислав Лесунов та Євген Нечосов.

Згаданий уже Бедрак, а також Владислав Гарнага намагаються працевлаштуватися у ФК «ВАСТ», натомість новий керманич миколаївців Ігор Єрмаков більше не розраховує на Євгена Вітенка, Олексія Тищенка й Олександра Толгаренка.

Що ж до одного з претендентів на підвищення в класі, «Реал Фарма», то його футболісти беруть участь у зимовій першості Одеської області й після 11-ти турів посідають друге місце. Новий головний тренер команди Андрій Пархоменко не приховує, що робитиме ставку на тих виконавців, що вже є в наявності.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
22.04.2024 16:54

Друга ліга. Вагоме слово легіонерів ФК «ЮКСА» та «Звягеля»

У 25-му турі другої ліги команди із чільної групи свої поєдинки провод...

17.04.2024 16:55

Друга ліга. «ЮКСА», «Дружба» та «Чайка» перемагають, а «Звягель» зміцнює тренерську ланку

Відбулися поєдинки 24-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

13.04.2024 12:00

Друга ліга. ФК «ЮКСА» не скористався нагодою відірватися від переслідувачів

Відбулися поєдинки 23-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

07.04.2024 17:43

Друга ліга. Аргументи ФК «ЮКСА» у Звягелі виявилися вагомішими

У 22-му турі чемпіонату другої ліги сьогодні в епіцентрі уваги були ві...

Підписатися на новини