УАФ передала військовому госпіталю нову партію гуманітарної допомоги для підтримки поранених захисників України

Українська асоціація футболу продовжує співпрацювати з військовими госпіталями та надавати підтримку військовослужбовцям, які отримали поранення в боях проти російських окупантів. Частина воїнів проходить лікування у військових госпіталях Києва, в один з яких і було спрямовано чергову партію допомоги. 

Гуманітарний вантаж, до якого ввійшли лікарські засоби, медичні препарати, перев’язувальні матеріали та медичне обладнання, раніше надійшов до УАФ у межах співпраці з благодійним фондом URGENT-Ukraine Relief and Giving Effort Nonprofit Together, Асамблеєю діаспор світу та футбольним клубом «Тризуб» (Чикаго, США).

Фото Павла Кубанова

Відповідно до отриманого запиту перші віце-президенти УАФ Вадим Костюченко, Олег Протасов, Анатолій Демяненко та Олексій Михайличенко передали медикам зі столичного військового госпіталю обладнання для приймального відділення, відділення інтенсивної терапії, операційної та післяопераційних палат, а також засоби для догляду за пацієнтами.

Фото Павла Кубанова

«Українська асоціація футболу та Координаційний центр УАФ продовжують надавати високоефективну таргетну допомогу військовим медичним закладам, які лікують та пришвидшують відновлення поранених захисників України. Це один із базових на сьогодні напрямів соціальної й патріотичної складової діяльності асоціації та внесок футбольної спільноти в спільну перемогу. Ми вдячні нашим воїнам за їхню хоробрість на полі бою й бажаємо їм якнайшвидшого одужання», — відзначив Вадим Костюченко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.04.2024 09:00

У Дніпропетровській області за підтримки УАФ та УЄФА пройдуть «Відкриті уроки футболу»

Цієї весни в Дніпропетровській області відбудуться «Відкриті уро...

03.04.2024 13:00

У Житомирі проходить навчання тренерів за програмою С-диплому УАФ

25 тренерів упродовж чотирьох місяців проходять навчання за програмою...

01.04.2024 10:00

Футбольні таланти розшукували на Великоберезнянщині

29 березня кращих юних футболістів Великоберезнянської, Ставненської т...

30.03.2024 10:00

У Житомирі пройшли курси підвищення кваліфікації вчителів фізкультури за напрямком «Футбол»

Упродовж декількох днів у Житомирі на «Спартак-Арені» пров...

Підписатися на новини