Гравці національної збірної України з футзалу отримали звання майстрів спорту міжнародного класу

4 лютого у Львові відбулися одразу кілька подій, об’єднаних у спільний захід під назвою «Євро-2022: рік по тому». Його партнером стала компанія VBET — преміум-спонсор національних збірних України з футзалу.

Програма розпочалася з товариського матчу, який футзалісти національної команди провели проти юних вихованців академії футбольного клубу «Рух», а також фото- та автографсесії з юними вболівальниками. Далі на гравців чоловічої збірної України очікувала урочиста церемонія. Під час заходу всі присутні згадали миттєвості минулорічного чемпіонату Європи, на якому збірна України вперше за 17 років вийшла в півфінальну стадію. Із вітальним словом виступили перший віце-президент УАФ Олексій Михайличенко, який завітав до міста Лева, а також міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт і легендарний футболіст Андрій Шевченко, які звернулися до футзалістів у відеоформаті. Амбасадором заходу став відомий український футболіст Олег Лужний, який також привітав команду з річницею успішного виступу на континентальній першості.

Фото прес-служби АФУ

У межах заходу гравці та тренерський штаб були нагороджені низкою відзнак. Начальник управління молоді та спорту ЛОДА Роман Хім’як від імені Міністерства молоді та спорту України урочисто вручив гравцям посвідчення та відзнаки присвоєних звань майстрів спорту міжнародного класу. Окрім того, спеціальні подарунки від прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля отримали тренерський і медичний штаб збірної. Олексій Михайличенко нагородив гравців почесними відзнаками УАФ, а тренерський штаб — медалями за заслуги перед українським футболом. 

Фото прес-служби АФУ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
12.02.2022 13:01

Український голкіпер Кирило Ципун увійшов до символічної збірної найкращих гравців Євро-2022 з футзалу

Голкіпер збірної України Кирило Ципун увійшов до символічної збірної н...

09.02.2022 18:15

Збірна України з футзалу переключається на відбір чемпіонату світу 2024 року

Після виступу на Євро-2022 збірна України з футзалу готуватиметься до...

08.02.2022 18:37

Збірна України з футзалу розмістилася на восьмій позиції в рейтингу УЄФА

У лютневому рейтингу національних команд, оновленому УЄФА, збірна...

08.02.2022 11:12

Збірна України з футзалу на чемпіонатах Європи: два срібла та завершення невдалої чвертьфінальної серії

Збірна України з футзалу виступила на чемпіонаті Європи 12-й раз в іст...

Підписатися на новини