Українські тренери у Львові провели сесію в межах програми PRO за участі спеціального куратора УЄФА

Українські тренери, які проходять навчання за програмою PRO, провели сесію в Центрі ліцензування УАФ.  

Особливістю цієї сесії, що проходила у Львові, було те, що на ній, окрім наших інструкторів, був присутній куратор від УЄФА Даріуш Пасєка — польський тренер і екс-гравець, який свого часу виступав у першій німецькій бундеслізі.

 

Під пильним наглядом куратора протягом трьох днів для тренерів було проведено методичні й практичні заняття, на яких учасники розглянули різні теми — із психології, планування підготовчого періоду на прикладі своїх команд, структури аналізу гри суперника й власного колективу.

Було виконано багато роботи в мікрогрупах, де тренери відпрацьовували свої завдання. Також наставники проводили практичні заняття, після чого відбувалося їхнє обговорення.

 
 

Директор Центру ліцензування УАФ Валерій Шамардін залишився задоволеним результатами сесії: «Навчання у Львові в період із 30 січня до 1 лютого пройшли 20 тренерів. Окрім мене, лекції читали спеціально запрошені фахівці — Ігор Хімич, Андрій Тлумак, Олег Байрачний, Олег Бойчишин, Вадим Лазоренко й куратор УЄФА Даріуш Пасєка.

Усі учасники були розподілені на чотири групи по п'ять осіб. Три дні відпрацювали в дуже активному режимі, хлопці навіть дещо втомилися, адже заняття проходили з половини десятої до дев'ятнадцятої години. Це був справжній мозковий штурм, результати якого були дуже хорошими. Відзначу, що наступна сесія в нас запланована за два-три місяці, у дати, що визначить УЄФА». 

Загалом у сесії взяли участь 20 тренерів, серед яких — відомі в минулому футболісти, зокрема Сергій Кравченко, Олексій Антонов, Ярослав Вишняк, Олексій Гай, Денис Колчин, Олександр Кучер, Віталій Розгон, Сергій Симоненко, Денис Хомутов.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 12:00

В Івано-Франківській області продовжили реалізацію проєкту УАФ

Івано-Франківська обласна асоціація футболу продовжила реалізацію проє...

10.04.2024 20:00

Арбітри на матчі 24-го туру УПЛ були призначені за допомогою жереба

У Будинку футболу відбулося жеребкування, згідно з яким арбітри були п...

02.04.2024 17:07

В Будинку футболу відбулася робоча нарада з питань арбітражу в УПЛ

2 квітня в Будинку футболу за ініціативи Української асоціації футболу...

23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

Підписатися на новини