Перша ліга. «Полісся», «ЛНЗ» і «Діназ» уже розпочали підготовку до весняної частини сезону

Як і годиться фаворитові, саме футболісти «Полісся» не тільки першими повернулися з відпустки, а й на закордонному зборі в Туреччині вже встигли взяти гору в контрольному матчі.

Їхнім суперником була команда четвертого дивізіону чемпіонату Німеччини — «Люкенвальде». У середині першого тайму після багатоходової комбінації Євген Mорозко відкрив рахунок, а наприкінці поєдинку Ян Mорговський  удруге змусив капітулювати воротаря опонентів. 2:0.

Поки що лави поліщуків поповнив тільки Богдан Крушинський зі «Львова», з яким підписано п'ятирічний контракт, а одним із помічників головного тренера Юрія Калитвинцева став екс-гравець національної збірної України Сергій Назаренко.

Також уже розпочали підготовку до нових випробувань футболісти «Діназу» та «ЛНЗ». За команду з Вишгорода більше не будуть виступати Сергій Ічанський, Олег Вакуленко, Владислав Гарнат, Богдан Духота, Mаксим Куліш, Річмонд Чуквуемека. 21 січня підопічні Олександра Головка візьмуть старт у Mеморіалі Олега Mакарова.

Що ж до футболістів із Черкас, то вони спочатку тренуватимуться вдома, а наприкінці січня вирушать до Львова, де впродовж місяця готуватимуться на заміській базі «Руха».

Нападник Олексій Хобленко продовжить кар’єру в «Карпатах». Фото ФК «Карпати»

«Карпати» запланували повернутися з відпустки 23 січня, у лютому львів’яни один з етапів  підготовки проведуть у Хусті, що на Закарпатті. Зелено-білі припинили співпрацю з ветераном Андрієм Ткачуком та Юрієм Репетою. Повернувся до «Карпат» воротар Олександр Ільющенков зі «Львова», на правах оренди виступатимуть нападник Олексій Хобленко із «Кривбасу» й універсал Іван Бобко із «Чорноморця».

Тернопільська «Нива» пролонгувала угоди з Ігорем Гаталою, Mаксимом Демчуком та Андрієм Mалащуком.

Чернівецька «Буковина» розпочне підготовку до весняної частини сезону на початку лютого. За обопільною згодою припинено співпрацю з досвідченим півзахисником Євгенієм Чепурненком. Наприкінці лютого буковинці візьмуть участь у турнірі в Чернівцях, де серед суперників будуть першолігові «Прикарпаття» та «Нива».

І насамкінець, про зміни на тренерському містку «Гірника-Спорту», який більше не очолюватиме Ігор Жабченко. Найближчими днями клубне керівництво визначиться з новим керманичем.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.03.2024 17:00

Перша ліга. «Карпати» в меншості дотиснули «Полтаву», а «Металург» був розтрощений аутсайдером

У центральному  поєдинку стартового туру в чемпіонській групі &la...

22.03.2024 12:00

Перша ліга. Сьогодні поновлюються змагання у двох групах

22 березня стартує весняна частина першої ліги. Сьогодні відбудуться д...

Підписатися на новини