Криптобіржа WhiteBIT стала офіційним криптопартнером української національної збірної з футболу

Найбільша європейська криптовалютна біржа українського походження WhiteBIT підписала договір про довгострокове партнерство з національною збірною командою України з футболу.

Партнерство між збірною та блокчейн-компанією укладено на період із 2023-го до 2026 року. У межах співпраці планується представлення бренду компанії під час матчів команди, активності та конкурси для вболівальників, створення інтерактивних зон, лекції, розважальні та навчальні заходи в Будинку футболу в Києві. Також збірна та WhiteBIT залучатимуть шанувальників футболу до спільних проєктів задля популяризації інновацій та широкого використання цифрових валют як у спортивній індустрії, так і в країні в цілому.

«Як компанія з українським корінням ми раді початку співпраці з національною футбольною збірною України. Це легендарна подія для спорту та криптоспільноти, і ми пишаємося, що причетні до цього. Ми впевнені, що в результаті нашого партнерства ще більше людей відкриє для себе криптовалюти, їхню зручність та доступність. Із перших днів співпраці ми наближаємо майбутнє, задаючи новий рівень взаємодії з інноваціями», — коментує підписання угоди CEO WhiteBIT Володимир Носов.

«Футбол — на сто відсотків командна гра, перемоги в якій неможливі без злагодженої роботи усіх гравців як на полі, так і за його межами. Саме завдяки підтримці надійних партнерів збірна може фокусуватися на головному — здобувати нові перемоги для всіх шанувальників українського футболу. Тож сьогодні нам надзвичайно приємно приймати у свою команду нового гравця — криптопартнера української національної збірної з футболу компанію WhiteBIT. Удвічі приємніше, що ця компанія, один із найпотужніших гравців криптовалютного ринку Європи, родом з України! Раді цій знаковій співпраці, рухаємося назустріч новим цілям і сподіваємося, що вболівальники також оцінять усі переваги та можливості такого актуального партнерства», — відзначають у національній збірній України з футболу.

WhiteBIT — найбільша європейська криптобіржа. Компанія має українське коріння, була заснована 2018 року в Харкові. Наразі має 3,5 млн користувачів та штат у понад 600 спеціалістів. Сьогодні WhiteBIT є другою найбезпечнішою криптоплатформою світу (згідно з незалежним аудитом CER.live). Широкої популярності біржа набула завдяки можливості поповнювати рахунки та виводити кошти з платформи в основних світових фіатних валютах із найнижчими комісіями. WhiteBIT зберігає 96% активів на холодних гаманцях та регулярно проходить аудит щодо дотримання стандартів захисту персональних даних. Платформа надає можливість торгувати на споті, використовувати кошти для ф’ючерсної та маржинальної торгівлі з плечем до 20х, а також має свій токен — WhiteBITToken (WBT).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

12.04.2024 13:00

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олександр Сваток

У відборі Євро-2024 захисник «Дніпра-1» Олександр Сваток з...

Підписатися на новини