Красноградщина долучилася до реалізації проєкту Spirit of Soccer Ukraine

З ініціативи Української асоціації футболу, Асоціації аматорського футболу України та організації  Spirit of Soccer, а також за підтримки голови Харківської обласної асоціації футболу Віктора Коваленка на Харківщині продовжується реалізація важливого соціально-спортивного проєкту Spirit of Soccer Ukraine щодо обізнаності про ризики вибухонебезпечних предметів серед населення через спорт.

Фото Spirit of Soccer Ukraine

5 січня в місті Красноград відбувся четвертий фестиваль-тренінг для юних футболістів — хлопчиків і дівчат, вихованців відділення футболу місцевої ДЮСШ. Саме в цій школі перші кроки в спорті робили зірки українського футболу, Михайло Мудрик і Андрій Лунін, і їхні перші тренери, Михайло Меркулов та Іван Манько, продовжують виховувати нові таланти.

Фото Spirit of Soccer Ukraine

На фестиваль завітав координатор всеукраїнського проєкту Олександр Каденко, який розповів про головні завдання таких спортивних заходів і привітав усіх присутніх із різдвяними святами. Інспектором районного відділу ДСНС було проведено інформаційне заняття щодо безпечної поведінки в умовах війни, а тренери разом з учасниками закріпили інформацію в зрозумілій, звичній для дітей ігровій формі — через спортивні ігри та розвиваючі вправи.

Фото Spirit of Soccer Ukraine

Заняття, які відбулися в межах заходу, навчили дітей бути уважними, зосередженими, правильно реагувати на можливу небезпеку, комунікувати між собою та з дорослими. Саме такі соціально-спортивні проєкти дозволяють розвивати спорт і футбол зокрема, водночас підвищуючи обізнаність населення та підтримуючи молоде покоління.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 12:00

В Івано-Франківській області продовжили реалізацію проєкту УАФ

Івано-Франківська обласна асоціація футболу продовжила реалізацію проє...

10.04.2024 20:00

Арбітри на матчі 24-го туру УПЛ були призначені за допомогою жереба

У Будинку футболу відбулося жеребкування, згідно з яким арбітри були п...

02.04.2024 17:07

В Будинку футболу відбулася робоча нарада з питань арбітражу в УПЛ

2 квітня в Будинку футболу за ініціативи Української асоціації футболу...

23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

Підписатися на новини