Керівники УАФ привітали юних футболістів із міста-героя Гостомеля в Будинку футболу

Напередодні новорічних і різдвяних свят Будинок футболу прийняв юних гостей із міста-героя Гостомеля. На екскурсію до домівки УАФ завітали діти віком від 7-ми до 11-ти років, які займаються футболом у місцевій секції.

Фото прес-служби УАФ

Попри численні руйнування, яких зазнав населений пункт на Київщині з початку широкомасштабного російського військового вторгнення, футбольні заняття за підтримки відділу культури, молоді та спорту Гостомельської селищної ради відновилися вже в середині травня. А наразі під керівництвом тренера Сергія Іванківа у спортивній секції займаються 68 вихованців різних вікових категорій. Сам тренер юних футболістів родом із Донецька, але після тимчасової окупації росіянами його рідного міста у 2014 році був змушений переїхати на Київщину.

Фото прес-служби УАФ

Серед маленьких футболістів був і 11-річний капітан гостомельського «Фенікса» Влад. Влад — талановитий півзахисник, кумиром якого є вінгер збірної України Андрій Ярмоленко. Перший у житті візит до Будинку футболу та зустріч із легендами цієї гри справили яскраві враження на юного футболіста та його друзів. А особливо — музей із численними трофеями, який нагадує про славетну історію українського футболу.

Фото прес-служби УАФ

Президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко разом із першими віце-президентами національної асоціації Олексієм Михайличенком, Анатолієм Демяненком, Олегом Протасовим і Вадимом Костюченком привітали малечу з прийдешніми святами та вручили святкові подарункові набори. Крім того, керівництво УАФ планує навесні організувати для малечі з Гостомеля майстер-класи за участю тренерів юнацьких збірних України на полях НТК ім. В. Баннікова. Таке запрошення діти отримали під час зустрічі в Будинку футболу.

Фото прес-служби УАФ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
13.04.2024 13:25

У Будинку футболу відбулися семінари арбітрів та асистентів арбітра

9 квітня в Будинку футболу відбувся семінар арбітрів та асистентів арб...

12.03.2024 12:00

Завершено навчальний курс за програмою С-ліцензії УЄФА

7 березня 2024 року в приміщенні УАФ відбувся заключний день за програ...

04.03.2024 19:38

У березні заплановано заходи Комітету арбітрів УАФ

Визначено дати заходів для українських арбітрів, які відбудуться найбл...

22.02.2024 16:00

Затверджено дату проведення звітно-виборної конференції Всеукраїнської асоціації жіночого футболу

Відбулося засідання президії Всеукраїнської асоціації жіночого футболу...

Підписатися на новини