Будинок футболу на один день став святковою резиденцією для дітей

За багаторічною доброю традицією 19 грудня, у день Святого Миколая, особливими гостями Будинку футболу стають діти.

Для малечі проводять екскурсію, а керівники УАФ вручають святкові подарунки. На жаль, цьогоріч через тривалу повітряну тривогу подію довелося перенести на наступний день, 20 грудня.

Фото прес-служби УАФ

Гостями Будинку футболу цього разу стали діти, якими опікується ГО «Літай».

Представниця цього громадського об’єднання Наталя Кононська розповіла, що організація була створена 2014 року й опікується переважно дітками з особливими потребами. Але після повномасштабного вторгнення російських окупантів під опікою фонду зараз перебувають також діти, які виїхали з тимчасово окупованих територій. 

Фото прес-служби УАФ

«Більшість дітей, які сьогодні відвідали Будинок футболу, займається футболом. Це допомагає їм перенести ті жахіття, які вони переживають у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії. Дякую керівництву УАФ за запрошення й за подарунки», — сказала Наталя Кононська.

Фото прес-служби УАФ

Подарунки гості Будинку футболу отримали з рук президента УАФ, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка, перших віце-президентів УАФ Анатолія Демяненка, Олексія Михайличенка, Олега Протасова та Вадима Костюченка.

Фото прес-служби УАФ

Раніше, напередодні дня Святого Миколая, Українська асоціація футболу передала подарунки дітям загиблих воїнів, якими опікується благодійний фонд «Трибуна героїв». Загалом це близько 50-ти діточок, які отримали святкові набори та пам'ятні футбольні сувеніри від УАФ. 

Фото прес-служби УАФ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.02.2020 13:00

До уваги батьків! Оголошується додатковий набір до Футбольної академії УАФ

Оголошується додатковий набір до Футбольної академії Української асоці...

29.11.2019 14:35

До уваги батьків! Додатковий набір до Футбольної академії УАФ дітей 2011 року народження

Українська асоціація футболу оголошує додатковий набір до Футбольної а...

Підписатися на новини