«У режимі 2vs2 команда має досить високий рівень»: гравці збірної України з електронного футболу — про вихід до Дивізіону 1 відбору FIFAe Nations Cup 2023

Гравці національної збірної України з електронного футболу в дисципліні FIFA Олександр CIG Grishay Гришай та Андрій CIG ST92 Шакалов прокоментували старт команди в раунді плей-ін FIFAe Nations Cup 2023 та її вихід до Дивізіону 1 за підсумками першого ігрового тижня.

«Ми граємо в парі з Олександром Гришаєм уже більше року. Сашко запропонував, щоб я був капітаном збірної. Попри це, ми робимо підказки один одному у грі.

Ми відповідально підійшли до старту Play-Ins. Як на мене, величезний внесок у підсумок змагань роблять саме перші матчі.

Бельгія та Швейцарія — сильні суперники. Але ми нічого не дали зробити бельгійцям у першій грі і взяли три очки. Швейцарії ми програли тактично, але до матчу-відповіді підійшли з максимальним налаштуванням.

Наша мета — вихід на FIFAe Nations Cup 2023. Важливо грати в Дивізіоні 1, щоб претендувати на вихід на чемпіонат світу. А у нас від цьогорічних змагань великі очікування», — відзначив капітан синьо-жовтих Андрій CIG ST92 Шакалов.

На думку Олександра CIG Grishay Гришая, вирішальну роль в успіхах команди відіграла підготовка, адже хлопці тренувалися в цьому складі протягом місяця й відіграли в режимі 2vs2 дуже багато матчів.

«Я взагалі не хвилювався під час дебюту за збірну. Андрій, мабуть, хвилювався більше за мене. Хоча він уже два роки в збірній. Намагався його заспокоїти, щоб він був у психологічному тонусі. 

Найкраще у нас виходили швидкі виходи з оборони в атаку. Ми забивали багато м’ячів саме після перехоплень та різких вибігань в атаку.

До цього ми грали з топами електронного футболу — Швецією та Італією. І ми їх перемагали. Звичайно, то були контрольні матчі, а в офіційних змаганнях усе складніше. Але вважаю, що в режимі 2vs2 збірна України має досить високий рівень», — висловив свою думку український кіберфутболіст.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.12.2022 11:00

Збірна України з електронного футболу стартує у відборі FIFAe Nations Cup 2023 (наживо — на YouTube-каналі УАФ)

У четвер, 15 грудня збірна України з електронного футболу в дисципліні...

29.11.2022 10:05

Стартував відбір до національної збірної України з електронного футболу

У понеділок, 28 листопада стартував відбір до національної збірної Укр...

20.05.2022 12:05

Збірна України з FIFA завершила перший ігровий день відбору FIFAe Nations Cup 2022 на восьмій позиції

У четвер, 19 травня збірна України з кіберфутболу в дисципліні FIFA ст...

Підписатися на новини