«Відкриті уроки футболу» продовжують крокувати Буковиною

Продовжуємо знайомити вас із заходами в межах проєкту УАФ «Відкриті уроки футболу», що відбулися в регіонах України в листопаді.

Буковина продовжує надавати українським дітлахам психосоціальну допомогу під час «Відкритих уроків футболу» в межах партнерського проєкту Української асоціації футболу, Асоціації крос-культурних проєктів (Данія) та UEFA Foundation для дітей, який на території краю підтримує Асоціація футболу Чернівецької області.

Фото ffbuk.org.ua

Цього разу психосоціальну підтримку дітям ВПО та місцевим дітлахам було надано протягом 14—15 листопада у м. Вижниця, на місцевому стадіоні «Черемош».

Щира подяка за проведений захід координатору «Відкритих уроків футболу» в Чернівецькій області Олександру Плахову та голові Вижницької районної асоціації футболу Степану Гакману, які сприяли реалізації проєкту у Вижниці вже вдруге.

Фото ffbuk.org.ua

Дітей також привітали, вручивши їм додаткові подарунки, голова Вижницької міської ради О. Чепіль, голова Вижницької районної ради М. Андрюк, начальник відділу освіти, культури, медицини та спорту Г. Токар і начальник Дитячо-юнацької спортивної школи м. Вижниця П. Сичов.

Кожна команда-учасниця отримала велику кількість футбольних м’ячів та спортивного інвентарю, а кожна дитина — футболку, бейсболку, браслет і диплом проєкту.

Фото ffbuk.org.ua

Нагадаємо, що «Відкриті уроки футболу» включають також компоненти психологічної підтримки та навчання безпечної поведінки в умовах війни та її наслідків — мінімізації ризиків від вибухонебезпечних предметів, мін, надзвичайних ситуацій тощо.

Фото ffbuk.org.ua

У даному заході взяли участь 140 дітей із 10-ти різних шкіл Вижницького району. Із ними займалися вчителі фізичної культури, практичний психолог Вижницького опорного ліцею О. Швейка, старший лейтенант поліції Вижницького РВП ГУНП у Чернівецькій області В. Юзков, старший інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Вижницького РВП ГУНП у Чернівецькій області Ю. Зельська.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
31.10.2023 09:00

Вадим Костюченко: «Відкриті уроки футболу» виконують важливу місію підтримки дітей, які постраждали від війни»

Завершується цьогорічний сезон спільного соціального проєкту Українськ...

30.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали в Одесу на стадіон «Чорноморець»

26 жовтня на центральній футбольній арені міста Одеса, стадіоні &laquo...

27.10.2023 11:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до ФК «ЮКСА» на Київщині

Соціальний проєкт Української асоціації футболу за підтримки УЄФА &laq...

12.10.2023 09:00

«Відкриті уроки футболу» завітали на Полтавщину

Українська асоціація футболу та Асоціація футболу Полтавщини за підтри...

Підписатися на новини